Mireasa din 22 Decembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 85 – Finala

mireasa sezonul 8 episodul 85 din 22 decembrie 2023
În Finala Mireasa sezonul 8 episodul 85 online 22 decembrie 2023, întâlnirea mirilor cu miresele lor a fost una emoționantă. A fost prima dată când s-au văzut în ținutele special alese pentru ziua în care își unesc destinele. Unul dintre cele mai emoționante momente de la finalele show-ului Mireasa este cel în care mirii își așteaptă miresele.

Băieții intră alături de mame în platoul de la Ploiești și își așteaptă nerăbdători logodnicele. Primul pe care Simona Gherghe îl invită să se ridice este Daniel. Băiatul a fost fascinat de look-ul partenerei sale, pe care a complimentat-o.

În sezonul 8 finaliștii Mireasa au prezentat un dans atipic. Cele 5 cupluri nu au dansat vals, ci și-au transpus emoțiile și sentimentele în scenă pe ritmuri latino. Așa cum a promis, Pepe a venit în Finala sezonului 8 Mireasa și a cântat live. Înainte de marea finală cuplurile care au decis să se căsătorească au repetat intens la coregrafie. Daria și Adrian, precum și Andreea și Bogdan au dansat și ei alături de miri și mirese, în calitate de domnișoare de onoare, respectiv cavaleri de onoare.

La proba rochiilor de mireasă și costumelor de ginere, unii concurenți au avut alături familia. Pentru Liviu și Sergiu nu a putut veni tatăl, însă cei doi au avut mamele lângă ei. La fete, doar Bogdana nu a avut pe nimeni alături. Doamna Lucica a încercat să suplinească lipsa mamei fetei, însă concurenta tot nu și-a putut reține lacrimile.

Mireasa sezonul 8 episodul 85 din 22 decembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 85 online 22 decembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 85 online 22 decembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 16 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă!

Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 85 reluare din 22 decembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.