Mireasa din 21 Noiembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 62

mireasa sezonul 8 episodul 62 din 21 noiembrie 2023
Marius și Ioana au avut parte de o „împăcare” frumoasă la mireasa sezonul 8 episodul 62 online 21 noiembrie 2023, după ce băiatul a declarat că a fost dezamăgit de iubita lui. După ce Marius s-a declarat nemulțumit de reacțiile Ioanei la eliminarea lui Andy, concurentul Mireasa a mers să aibă o discuție cu iubita lui. Cei doi s-au sărutat, iar băiatul i-a recunoscut că a fost dezamăgit, dar i-a trecut.

Alex a primit acuzații grave din partea fostei iubite. În emisia live de Mireasa de pe 21 noiembrie 2023 telespctatatorii au ascultat declarațiile „halucinante” ale tinerei. Încă de săptămâna trecută între Andreea și Alex au apărut disensiuni. Fata i-a reproșat iubitului că nu-i oferă suficient timp petrecut împreună, iar băiatul i-a răspuns că nu vrea să insiste cu apropierile, când nu se simte dorit.

Mireasa sezonul 8 episodul 62 din 21 noiembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 62 online 21 noiembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 62 online 21 noiembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 62 reluare din 21 noiembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.