Mireasa din 21 Decembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 84 Complet

mireasa sezonul 8 episodul 84 din 21 decembrie 2023
Băieții logodiți au defilat în costumele de mire la mireasa sezonul 8 episodul 84 online 21 decembrie 2023 pe care le vor purta maine in Finală. Cei cinci băieți care se vor căsători în Finala de mâine au defilat în fața celor dragi. Tații și-au îmbrățișat feciorii. Din păcate, tatăl lui Liviu nu a putut ajunge, iar băăiatul a fost susținut doar de doamna Lucica.

Daniel a fost primul care a defilat în costum de mire, sub ochii emoționați ai tatălui său. Întrebat cum i se pare Daniel, domnul Alexe a răspuns: „Bărbat”. Marius, sărbătoritul zilei, a pășit în costum de mire în fața părinților. Tânărul a avut parte de o îmbrățișare lungă cu mama lui, care a venit special pentur nuntă și va pleca înapoi în Germnaia in aceasta sambata.

Mamele și-au întâmpinat fetele îmbrăcate în rochii de mireasă. Lacrimile de emoții nu au lipsit.

Ana a fost prima care a intrat, iar mama sa i-a oferit un șirag de mărgele păstrat de la bunica. „Am o mie de emoții”, a spus Ana, după ce și-a îmbrățișat mama care i-a pus la gât cadoul special. Ioana nu se aștepta să-și vadă azi mama. Tocmai de aceea, fata a plâns în hohote în brațele mamei sale. „Nu mă așteptam să vină. Nu e o distanță foarte mică. Mă bucur că a venit și sunt foarte fericită. Credeam că o să vină abia în Finală”, a spus Ioana.

Mireasa sezonul 8 episodul 84 din 21 decembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 84 online 21 decembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 84 online 21 decembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 16 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 84 reluare din 21 decembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.