Mireasa din 20 Septembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 18

mireasa sezonul 8 episodul 18 din 20 septembrie 2023
Doamna Anina a acuzat stări de rău la mireasa 20 septembrie 2023 sezonul 8 episodul 18, apoi a răbufnit și a spus cuvinte dure la Adresa Biei și a Alinei, după ce a surprins o discuție în joacă, cu referire la Robert. Alina și Bia au încercat să se joace cu păpuși, amintind despre Robert, iar doamna Anina a răbufnit când a auzit numele copilului său.

Miruna a transmis un mesaj pe rețelele sociale pentru cei care au „hărțuit-o” în online. Fosta câștigătoare a sezonului 6 Mireasa a precizat că este dispusă să acționeze pe cale legală pentru a-i pedepsi pe cei care i-au spulberat liniștea. Concurenta a precizat că de când ea și Cosmin s-au despărțit a primit o mulțime de mesaje negative în online. Fata este hotărâtă să le-o „plătească” acum celor care au rănit-o cu vorbe ascunse în spatele unor conturi false.

Alina a fost într-o stare de tristețe puternică în casa Mireasa. Concurenta a povestit ce are pe suflet. Printre lacrimi, Alina a mărturisit că nu simte să-și mai găsească locul în casa Mireasa.

Mireasa sezonul 8 episodul 18 din 20 septembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 18 online 20 septembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 18 online 20 septembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 18 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 18 reluare din 20 septembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.