Mireasa din 20 Octombrie Sezonul 8 Episodul 40 Intreg

mireasa sezonul 8 episodul 40 din 20 octombrie 2023
Patru concurenți de la mireasa sezonul 8 episodul 40 online 20 octombrie 2023, trei din cuplu, au primit o pedeapsă pentru că au încălcat regulamentul. Ana, Daniel, Adrian și Sergiu au încălcat grav regulamentul casei Mireasa. Tinerii au discutat despre eliminări și au pus la cale o strategie.

Ana i-a cerut o părere lui Daniel în privința eliminărilor. ”Eu mereu am făcut lucrurile într-un mod obiectiv”, i-a spus băiatul. El a explicat că nu numește persoane din cuplu, dar nici concurenți care sunt într-o cunoaștere sau sunt interesați de cineva.

El i-a zis că nu ar nominaliza Ioana, dar le are în vizor pe Daria și Andreea. ”Eu dacă aș fi în locul tău aș vota-o pe Andreea. Daria are interacțiune mult mai amplă cu toată casa. Andreea e mai rezervată. A încercat cu Marius, dar… La Daria aș avea argumentul că da, tu vrei să rămâi în competiție. E într-un impas, nimeni nu vrea cu ea. Daria mi se pare o super tipă, dar am votat-o din considerent obiectiv”, a explicat Daniel.

Mireasa sezonul 8 episodul 40 din 20 octombrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 40 online 20 octombrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 40 online 20 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 40 reluare din 20 octombrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.