Mireasa din 2 Noiembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 49 Online

mireasa sezonul 8 episodul 49 din 2 noiembrie 2023
Daria a acuzat-o pe doamna Anina că a făcut un gest nepotrivit față de ea în baie la mireasa sezonul 8 episodul 49 online 2 noiembrie 2023. Daria a fost foarte deranjată de intervenția doamnei Anina în live, când a criticat-o pentru atitudinea față de Adrian sau ceilalți băieți care s-au arătat interesați de ea. Aceasta a spus că în dimineața zile de ieri, 1 noiembrie 2023, a refuzat să-i facă sprâncenele și doamna Anina a avut un gest deplasat față de ea. Fata susține că mama lui Robert a încercat să-i dea prosopul jos de pe cap.

Bogdanei i-a expirat buletinul, așa că are nevoie de unul nou pentru o eventuală cununie. Există probleme la apartamentul mamei, așa că Liviu s-a oferit să o ia în spațiu pe iubita lui. Asta i-a comunicat tatălui lui, care nu știe ce răspuns să dea. ”Ar trebui să o iei în spațiu. Poți fără mama? Trebuie să aibă buletin în eventualitatea unei căsătorii”, a zis Liviu.

Task-ul secretelor a scos la iveală detalii surprinzătoare. Andreea a dezvăluit că și-a adormit iubitul cu un cocktail improvizat pentru a îi verificat telefonul.

”Am amestecat somniferele naturale cu lingurița de miere, i-am zis să ia repede pentru răceală”, a spus Andreea. Ea voia să îi controleze telefonul, de aceea a ales să îl adoarmă pe iubitul ei cu un amestec improvizat.

A recuperat atunci cu un program tot ce a șters partenerul ei de pe telefon. ”Nu sunt mândră ce am făcut, a fost o perioadă toxică pentru mine.”, a mai mărturisit ea. Andreea spune că nu e mândră de ceea ce a făcut.

Mireasa sezonul 8 episodul 49 din 2 noiembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 49 online 2 noiembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 49 online 2 noiembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 49 reluare din 2 noiembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.