Mireasa din 2 Mai 2023 Sezonul 7 Episodul 77 Complet

mireasa sezonul 7 episodul 77 din 2 mai 2023 online
Gesturi dincolo de limita prieteniei între Irina și Antonio de la Mireasa 2 mai 2023 sezonul 7 episodul 77. Ce s-a întâmplat între ei la party. Au fost difuzate imaginile despre care Simona Gherghe a avertizat-o pe Giulia, când în ediția de luni i-a transmis fetei să urmărească emisiunea de astăzi, 2 mai 2023.

La party, Irina și Antonio au vorbit despre Maria. Însă curând, ei aveau să se apropie foarte tare. Băiatul a luat-o în brațe, a pupat-o, depășind limitele unei prietenii.

Antonio a întrebat-o dacă o atrage faptul că e așa. Ea zis: ”Nu știu”. După câteva moment, concurentul a luat-o în brațe și a pupat-o. Mai târziu, Irina i-a atras atenția că nu are abordarea corectă.

Mireasa sezonul 7 episodul 77 din 2 mai 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 77 online 2 mai 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 77 online 2 mai 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 77 reluare din 2 mai 2023 online.