Mireasa din 19 Octombrie 2023 Sezonul 8 Episodul 39 Complet

mireasa sezonul 8 episodul 39 din 19 octombrie 2023
Marius și Bogdan de la mireasa sezonul 8 episodul 39 online 19 octombrie 2023 s-au certat în live. Motivul? Ioana, cea care a atras atenția amândurora. Marius și Bogdan de la Mireasa sezonul 8 au avut o discuție dură, cu ton ridicat, în de astazi. Marius a început un monolog în fața Ioanei, după ce a fost difuzat un material cu el și Bogdan care vorbeau despre interesul pentru concurentă.

”Uită-te când ai fost în cursa de eliminare, nu te-ai grăbit, nu ai anunțat nimic. Eu, de exemplu, nu mă anunț într-o cunoaștere de fațadă. Bogdan, mi se pare că grăbește lucrurile. Te duce cu zăhărelul. (…) Eu sunt un nucleu, am fost și voi fi. Nu trebuie să mă compar cu nimeni.

În al treilea rând, fii atentă, adu-ți aminte cum ai reacționat tu când cineva te-a acuzat că ai stat lângă Adrian pentru voturi. Eu l-am atacat pe Bogdan și nu a avut nicio reacție. Cartea lui din mânecă sunt susținătorii Dariei, care cu siguranță sunt împotriva mea”, a zis Marius, care i-a atras atenția și Dariei să nu-l ia la mișto.

Mireasa sezonul 8 episodul 39 din 19 octombrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 39 online 19 octombrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 39 online 19 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 39 reluare din 19 octombrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.