Mireasa din 19 Mai 2023 Sezonul 7 Episodul 90

mireasa sezonul 7 episodul 90 din 19 mai 2023 online
In editia mireasa 19 mai 2023 sezonul 7 episodul 90, timp de aproape două săptămâni, cuplurile Andrei- Simona și Dima- Sabrina s-au aflat în cursa de eliminare. Cele două perechi au aflat verdictul publicului în Gala de vineri. Au fost două săptămâni pline pentru cuplurile Andrei- Simona și Dima- Sabrina. Cele două perechi au fost desemnate cele mai sincere din casa Mireasa și, în același timp, cele mai nesincere.

După ce Antonio i-a trimis mai multe mesaje pe AntenaPLAY, Beatrice a intervenit telefonic și i-a spus răspunsul la invitația de a intra în casa Mireasa sezon 7.

”Sunt convinsă că de marți până azi, ai întrebat în stânga și-n dreapta ce să faci în legătură cu invitația pe care Antonio ți-a lansat-o. Probabil că e o furtună la tine acolo.”, i-a zis Simona Gherghe lui Beatrice, fata la care visează Antonio.

Mireasa sezonul 7 episodul 90 din 19 mai 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 90 online 19 mai 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 90 online 19 mai 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 90 reluare din 19 mai 2023 online.