Mireasa din 19 Iunie 2023 Sezonul 7 Episodul 111 Reluare

mireasa sezonul 7 episodul 111 din 19 iunie 2023 online
În emisia Mireasa 19 iunie 2023 sezonul 7 episodul 111 au fost difuzate imagini cu MAria și Antonio într-o ipostază tandră, dar și cu Irina și Anemona care îi suspectează pe cei doi că nu se iubesc și că vor să se căsătorească pentru marele premiu Mireasa.

Maria i-a făcut o declarație de dragoste lui Antonio, căruia i-a mărturisit că în momentele în care erau despărțiți ea se gândea tot la el. Maria i-a mai spus logodnicului ei că-l iubește mult. Ulterior, au fost difuzate imagini cu un dialog între Irina și Anemona, unde cele două au pus la îndoială veridicitatea sentimentelor celor doi.

Irina a inițiat discuția și i-a spus Anemonei că din punctul ei de vedere Antonio și Maria doresc să se căsătorească în Finală pentru că știu că, potrivit topurilor, ar avea șanse la premiul de 40 de mii de euro.

Mireasa sezonul 7 episodul 111 din 19 iunie 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 111 online 19 iunie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 111 online 19 iunie 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 111 reluare din 7 iunie 2023 online.