Mireasa din 18 Septembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 16

mireasa sezonul 8 episodul 16 din 18 septembrie 2023
Bogdana și Liviu au fost supărați la mireasa sezonul 8 episodul 16 online 18 septembrie 2023 în urma galei Mireasa, unde fata a intrat în cursă de eliminare cu alina, pentru că se afla pe ultimul loc în clasamentul publicului. Bogdana a ținut să precizeze că ea nu are unde să se ducă dacă iese din casa Mireasa, iar Liviu și-a exprimat intenția de a încălca regulamentul și a ieși din competiție, în cazul în care iubita lui va fi eliminată.

La petrecerea de sâmbătă, Sergiu a încercat să-i ridice moralul Alinei și a sfătuit-o să se bucure de experiența Mireasa și să încerce să cunoască toți băieții. Văzând-o tristă după ce a intrat la cura de eliminare, Sergiu a încercat să-i ridice moralul Alinei.

La petrecerea de sâmbătă de la Mireasa, Daria a fost sfătuită de doamna Anina să interacționeze cu Marius, noul concurent. Cei doi tineri au avut mai multe discuții și au dansat împreună. Daria și Marius s-au apropiat reciproc la petrecerea de sâmbătă iar în emisia live Mireasa de pe 18 septembrie 2023 cei doi au stat unul lângă altul: „Ne-am simțit minunat”, a spus Daria. „Daria reușește să-mi transmită ceva intens”, a completat-o Marius.

Mireasa sezonul 8 episodul 16 din 18 septembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 16 online 18 septembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 16 online 18 septembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 16 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 16 reluare din 18 septembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.


error: Content is protected !!