Mireasa din 18 Octombrie 2023 Sezonul 8 Episodul 38

mireasa sezonul 8 episodul 38 din 18 octombrie 2023
Andrei, noul concurent de la mireasa sezonul 8 episodul 38 online 18 octombrie 2023, a intrat în casă. Spune că o fată brunetă i-a atras atenția, însă e deschis să le cunoască pe toate tinerele singure. Cu un buchet de trandafiri în brațe, Andrei a făcut cunoștință cu fiecare fată. El a dăruit câte o floare tuturor domnișoarele și doamnele din casa Mireasa. Foarte deschis, Andrei a făcut mai multe glume.

”Mă numesc Boghiu Andrei, am 26 de ani. M-aș recomanda ca o fire prietenoasă, caldă, recunoscător pentru tot ce am. Am copilărit în județul Bacău. (…) Din iunie am început un curs de rețelistică, l-am terminat cu succes. Am un loc care mă așteaptă în domeniul acesta.”, a povestit el.

După ce a absolvit facultatea, și-a dorit să fie independent financiar. A început să lucreze ca barman, spre nemulțumirea părinților. Se declară mândru pentru ce a realizat.

Cea mai lungă relația a fost de un an. După 5-6 luni au plecat în UK și curând și-au dat seama că interesele sunt diferite. El era concentrat pe muncă, ea și-ar fi dorit mai multă distracție și mai multă atenție.

Mireasa sezonul 8 episodul 38 din 18 octombrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 38 online 18 octombrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 38 online 18 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 38 reluare din 18 octombrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.