Mireasa din 18 Mai 2023 Sezonul 7 Episodul 89 Online

mireasa sezonul 7 episodul 89 din 18 mai 2023 online
Dima a organizat o cerere în căsătorie pe stadionul Giulești la mireasa 18 mai 2023 sezonul 7 episodul 89. Complice a fost chiar Cristian Săpunaru. Iată imagini cu momentul special. Cei doi au mers împreună pe stadionul Giulești. Totul a început după ce au câștigat un date de la Jean de la Craiova.

Acesta le-a zis că le-a pregătit ceva special, chiar lângă poarta lângă care Rapid a învins FCSB. Pe masă a apărut un tort, iar Dima a început să-l taie neglijent. ”Mai bine îl tăiam eu”, a zis Sabrina și a întins farfuria. Însă nimic nu i s-a pus pe farfurie și a rămas uimită când iubitul ei scotea cutia cu inelul. Săpunaru a rugat-o pe Sabrina să privească la tabela de marcaj, pe care scria ”Vrei să fii soția mea?”. Dima s-a așezat în genunchi și i-a spus cât de mult o iubește.

Mireasa sezonul 7 episodul 89 din 18 mai 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 89 online 18 mai 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 89 online 18 mai 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 89 reluare din 18 mai 2023 online.


error: Content is protected !!