Mireasa din 18 Decembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 81

mireasa sezonul 8 episodul 81 din 18 decembrie 2023
Băieții din sezonul 8 mireasa episodul 81 online 18 decembrie 2023 au avut parte de petrecerea burlacilor. La petrecere și-a făcut apariția Sabrina, fosta concurentă a sezonului 7 Mireasa. Sabrina a cântat și i-a invitat pe băieți să profite de ultima petrecere din casa Mireasa. Fosta concurentă a sezonului 7 Mireasa i-a invitat pe toți pe ringul de dans.

Petrecerea a început cu melodiile cântate de Emanuel. Ulterior, trupa Flamingo Boys și-a făcut apariția. Bărbații au dansat alături de concurentele sezonului 8. De asemenea, cei de la Flamingo Boys au invitat fete care să stea pe scaun și să se bucure de dansul lor, însă unele dintre fete nu au primit cu bucurie această invitație. Ioana și-a pus mâinile la ochi și a fost reticentă la atingerile unui dansator. La un moemnt dat, Ioana s-a ridicat de pe scaun: „Zici că e speriată de bombe”, a spus Daria.

Fetele logodite din sezonul 8 Mireasa au probat rochiile de mireasă pe care le vor purta în finală. Tinerele au fost foarte emoționate.

Daniel, Marius, Robert, Liviu și Sergiu și-au ales costumele pe care le vor purta în finala sezonului 8 Mireasa. Tinerii au proba emoționați costumele dorite, dar au făcut și glume pentru a destinde atmosfera. Așadar, tinerii s-au simțit ca niște prieteni care se însoară în aceeași perioadă și care au mers împruenă să-și aleagă costumele. Unii au dorit să aibă un costum clasic, în timp c ealții și-au dorit ceva îndrăzneț.

Mireasa sezonul 8 episodul 81 din 18 decembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 81 online 18 decembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 81 online 18 decembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 16 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 81 reluare din 18 decembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.