Mireasa din 17 Noiembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 60 Integral

mireasa sezonul 8 episodul 60 din 17 noiembrie 2023
Ioana și Marius au avut parte de un live cu fanii la mireasa sezonul 8 episodul 60 online 17 noiembrie 2023. Tinerii au fost dezamăgiți pentru că au primit jigniri din partea susținătorilor unui alt cuplu.

Ana și Daniel formează primul cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Tânărul și-a cerut iubita în căsătorie într-un cadru de poveste, în Veneția. Daniel a cerut-o în căsătorie pe Ana la Veneția. Cerera în căsătorie a avut loc pe gondolă.

Inelul de logodnă era pe piciorul paharului de șampanie, iar Ana ar fi trebuit să-l vadă. Tânăra nu l-a văzut, iar iubitul ei a luat paharul și l-a spart, în timp ce fata nu înțelegea ce se întâmplă: „Baby, ești ok?”, a întrebat Ana, iar iubitul ei s-a așezat în genunchi.

Fiecare concurentă a sezonului 8 a scris pe foaie numele băiatului despre care consideră că nu își mai are rostul în casa Mireasa. Simona Gherghe a anunțat că este vorba despre o eliminare directă!

Mireasa sezonul 8 episodul 60 din 17 noiembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 60 online 17 noiembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 60 online 17 noiembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 60 reluare din 17 noiembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.