Mireasa din 16 Octombrie 2023 Sezonul 8 Episodul 36

mireasa sezonul 8 episodul 36 din 16 octombrie 2023
După discuțiile cu Bogdan, Sergiu de la Mireasa sezonul 8 episodul 36 de pe 16 octombrie 2023 a răbufnit și i-a spus iubitei lui că el vrea să plece acasă. După cearta cu Bogdan, Sergiu îi spunea lui Madi că el a clacat psihic și că vrea să plece. ”Consider că pentru mine competiția s-a terminat. Eu aici nu mai pot, sunt slab psihic”, a spus concurentul.

El i-a zis că o iubește și fata i-a răspuns la fel. În lacrimi, Madi îi dezvăluia că nici ea nu mai poate rămâne în casa Mireasa. Sergiu continua și puncta că el nu e bine aici, că a căzut psihic în urma discuțiilor cu Bogdan.

Doamna Veronica, mama Ioanei a intervenit telefonic în emisia din 16 octombrie 2023, după ce fiica sa și Adrian au fost distanți la party. În emisia Mireasa de luni, 16 octombrie, doamna Veronica a sfătuit-o pe fiica sa să nu se grăbească. Iată ce i-a mai spus.

Mireasa sezonul 8 episodul 36 din 16 octombrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 36 online 16 octombrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 36 online 16 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 36 reluare din 16 octombrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.