Mireasa din 15 Septembrie Sezonul 8 Episodul 15 Online

mireasa sezonul 8 episodul 15 din 15 septembrie 2023
Bogdana și Adrian au vorbit despre Liviu în jacuzzi in gala mireasa sezonul 8 episodul 15 din 15 septembrie 2023. Băiatul a ținut să-i spună fetei că i s-a părut greșit modul în care a procedat Liviu la petrecere, când a acaparat-o pe Daria și apoi s-a îndreptat spre Bogdana.

Ca urmare a alinierii de săptămâna trecută din gala Mireasa, Bogdana, iubita lui Liviu, a avut parte de un date în jacuzzi cu Adrian. Liviu nu a fost prea încântat.

Timp de o săptămână publicul Mireasa a votat o fată la cursa de eliminare la care s-au aflat Madi și Bianca. În gala de vineri, 15 septembrie 2023, fanii emisiunii au aflat ce fată părăsește casa Mireasa.

Bianca a intrat la cursa de eliminare, fiind votată în unanimitate de mame. Pentru că s-a aflat pe ultimul loc în clasamentul publicului, Madi a intrat la cursa de eliminare cu Bianca. Fanii au votat în număr mare în Aplicația a1 și pe platforma mireasa.a1.ro și au ales ce fată să părăsească show-ul matrimonial și ce fată să rămână în casă.

Mireasa sezonul 8 episodul 15 din 15 septembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 15.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 15 online 15 septembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 15 online 15 septembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 16 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 15 reluare din 15 septembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.


error: Content is protected !!