Mireasa din 15 Noiembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 58

mireasa sezonul 8 episodul 58 din 15 noiembrie 2023
Ana și Daniel lipsesc din platoul de la mireasa sezonul 8 episodul 58 online 15 noiembrie 2023. Simona Gherghe a anunțat ce se întâmplă cu ei. Moderatoarea Simona Gherghe a anunțat că Ana și Daniel nu sunt prezenți în emisiunea de azi, 15 noiembrie 2023. În urma unui parteneriat cu o agenție de voiaj, a fost realizată o tragere la sorți. Astfel s-a stabilit prima plecare în vacanță a unui cuplu din sezonul 8.

Primii norocoși au fost chiar concurenții absenții de astăzi. Ana și Daniel se află în Italia, în Veneția în aceste momente. În curând și alte cupluri vor avea șansa de a vizita frumoasa țară. De exemplu, Liviu și Bogdana vor merge la Florența. Madi și Sergiu vor merge la Roma. Robert și Bia călătoresc la Milano.

Bia și Robert încearcă să își rezolve problemele. Cei doi tineri susțin că își arată iubirea în mod diferit, motiv pentru care au apărut nemulțumiri.Doamna Anina crede că Bia suferă de rana abandonului, motiv pentru care dorește atenție excesivă din partea partenerului său. Mama lui Robert a sfătuit-o să lucreze cu ea și s-a oferit să o ajute.

Mireasa sezonul 8 episodul 58 din 15 noiembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 58 online 15 noiembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 58 online 15 noiembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 58 reluare din 15 noiembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.