Mireasa din 14 Noiembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 57

mireasa sezonul 8 episodul 57 din 14 noiembrie 2023
Bia a plâns după o discuție cu Robert la mireasa sezonul 8 episodul 57 online 14 noiembrie 2023 în care i-a reproșat că nu acordă suficientă atenție relației lor. Doamna Anina a venit la ea,dar lucrurile au degenerat. Iată ce a urmat. Bia simte că Robert nu are sentimente puternice pentru ea. Fata i-a transmis că nu îi acordă suficientă atenție și nu este afectuos, însă răspunsurile lui nu au fost pe placul ei.

Mai târziu, concurenta plângea în brațele lui Madi. ”Uneori nu simte lucrurile pe care eu mi le-aș dori”, i-a mărturisit Bia lui Madi, în timp ce plângea.

Telespectatorii au atras atenția asupra unei apropieri între Luiza și Sergiu în timpul probei Cabinei Telefonice. Iată cum explică ei. Pe grupurile Mireasa, telespectatorii au discutat despre gestul Luizei de a îl susține pe Sergiu în timpul probei Cabina Telefonică. Aceștia nu văd cu ochi buni faptul că, după ce Bogdan a abandonat și a mers la somn, Luiza a rămas până dimineață pentru a îl susține pe Sergiu.

Mireasa sezonul 8 episodul 57 din 14 noiembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 57 online 14 noiembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 57 online 14 noiembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 57 reluare din 14 noiembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.