Mireasa din 14 Iunie 2023 Sezonul 7 Episodul 108 Complet

mireasa sezonul 7 episodul 108 din 14 iunie 2023 online
Simona Gherghe a anunțat la mireasa 14 iunie 2023 sezonul 7 episodul 108 că doamna Loredana nu a mai avut răbdare să-l aștepte pe soțul său. A ales să plece cu un taxi și să-și lase bagajele la Mireasa. Urmariti mai jos cum au fost ultimele ei minute în casa Mireasa. Simona Gherghe a anunțat că doamna Loredana nu a mai avut răbdare să-l aștepte pe soțul său. A ales să plece cu un taxi și să-și lase bagajele la Mireasa. Iată cum au fost ultimele ei minute în casa Mireasa.

Înainte să plece din casa Mireasa, doamna Loredana a fost foarte nervoasă. A spus mai multe cuvinte la adresa celor cu care s-a certat, Hatice și Mihai.

”Până să vin, aveam un statut social. S-a dus dracu tot”, a afirmat doamna Loredana pe terasă. Ea i-a cerut o valiză lui Dani pentru a își lua toate lucrurile. La scurt timp, doamna Loredana a plecat pe ușa din spate. Pe plasmă a fost anunțată plecarea ei prin încălcarea regulamentului Mireasa.

În emisia live din 14 iunie 2023, Simona Gherghe a spus că doamna Loredana era atât de supărată încât nu și-a luat bagajele și a refuzat să-și ridice contractul. A plecat cu un taxi, nici măcar nu l-a mai așteptat pe soțul acesteia.

Mireasa sezonul 7 episodul 108 din 14 iunie 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 108 online 14 iunie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 108 online 14 iunie 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 108 reluare din 7 iunie 2023 online.