Mireasa din 14 Decembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 80 Online

mireasa sezonul 8 episodul 80 din 14 decembrie 2023
Susținătoarea Mirela a afirmat la mireasa sezonul 8 episodul 80 online 14 decembrie 2023 că are dovezi conform cărora doamna Nadia a discutat despre ceilalți concurenți. ”Nu-i mai pronunțați numele mamei”, a intervenit Sergiu.

La Mireasa Capriciile Iubirii, susținătoarea lui Adrian a intervenit telefonic pentru a explica ce au discutat în timpul live-ului. Deranjat, Sergiu s-a ridicat de pe canapea și a părăsit platoul. Nervos, el a spus că nu dorește să discute și s-a dus direct în casă. Acolo, doamna Crina a încercat să-l liniștească. A reușit însă doar să-l facă să răbufnească, din nou.

În ultima gală Mireasa a acestui sezon, Simona Gherghe a citit primele rezultate ale voturilor individuale. Sesiunea de votare pentru cupluri continuă până pe 22 decembrie, când se va anunța perechea câștigătoare.

Tot până atunci se pot vota și concurenții individual, cum prevede regulamentul show-ului matrimonial. Asta pentru că, în eventualitatea în care cuplurile se râzgândesc și nu se mai cunună, câștigătorii vor fi desemnați în funcție de voturile individuale.

Mireasa sezonul 8 episodul 80 din 14 decembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 80 online 14 decembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 80 online 14 decembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 14 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 80 reluare din 14 decembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.