Mireasa din 13 Septembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 13

mireasa sezonul 8 episodul 13 din 13 septembrie 2023
În episodul 13 sezonul 8 mireasa 13 septembrie 2023, Sergiu a declarat că își dorește să „se dea un pas în spate” în privința cunoașterii cu Andreea, după ce acesta a avut parte de o cină cu fata. Ceea ce a început frumos, cu declarații romantice, s-a sfârșit cu o decizie neașteptată din partea lui Sergiu. Concurentul sezonului 8 Mireasa a declarat că a simțit-o foarte distantă pe Andreea

De când formează un cuplu, Liviu și Bogdana nu ezită să-și dea frâu liber sentimentelor, de fiecare dată când se întâlnesc. Pe lângă sărutări și discuții despre viitor, cei doi concurenți Mireasa au vorbit și despre Daria cu doamna Lucica. Doamna Lucica a fost deranjată de afirmațiile Dariei, referitoare la băiatul care a sărutat-o la petrecere și care a ales apoi să formeze un cuplu cu Bogdana.

Liviu și Bogdana au avut parte de momente tandre, atingeri și sărutări pătimașe, iar băiatul i-a făcut iubitei sale un „compliment”, care a determinat-o pe Simna Gherghe să-i atragă atenția că nu „pică bine”

Mireasa sezonul 8 episodul 13 din 13 septembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 13 online 13 septembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 13 online 13 septembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 16 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 13 reluare din 13 septembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.


error: Content is protected !!