Mireasa din 13 Noiembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 56

mireasa sezonul 8 episodul 56 din 13 noiembrie 2023
Sergiu de la Mireasa sezonul 8 episodul 56 online 13 noiembrie 2023 a vorbit la telefon cu Miruna, sora lui, și în timpul conversației telefonice s-a enervat foarte tare.

„Dacă te desparți de Madi, nu o să îți fie mai bine. Ea are sentimente pentru tine. Horia a încercat să ne facă rău. Eu am aflat de la surse că Horia e îndrăgostit de Madi, dar ea nu e de el. (…) Toți merită a doua șansă”, a zis Miru. Concurentul s-a enervat când a auzit sfaturile surorii sale și a ridicat tonul, lucru care a surprins-o pe Miruna.

La petrecere, Madi și Sergiu discutau despre situația lor. Băiatul îi cerea timp pentru a lua o decizie în cazul relației pe care a încheiat-o zilele trecute. Madi și Sergiu se aflau pe canapea când aceasta l-a asigurat că îi va oferi spațiu pentru a lua o decizie în cazul lor.

Liviu și Bogdana au primit sancțiunea pentru comportamentul deplasat. În timpul task-ului Cabina Telefonică, a avut loc un schimb de replici halucinant între Bogdana și doamna Mirela.

Mireasa sezonul 8 episodul 56 din 13 noiembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 56 online 13 noiembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 56 online 13 noiembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 56 reluare din 13 noiembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.