Mireasa din 13 Decembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 78

mireasa sezonul 8 episodul 78 din 13 decembrie 2023
Despărțire în casa la mireasa sezonul 8 episodul 78 online 13 decembrie 2023 cu doar câteva zile înainte de Marea Finală. Doi concurenți au decis să meargă pe drumuri separate. După mai multe zile tensionate, Andreea și Bogdan s-au despărțit. Cei doi au ajuns la concluzia că nu rezonează și că nu are rost să se ”chinuie”, cum ei au afirmat.

Sergiu s-a supărat foarte tare după ce doamna Mirela a afirmat că e posibil ca Madi să-l vadă în vitrină, în timpul task-ului cunoașterii. Aceasta le-a rugat pe mame să verifice, în timp ce Sergiu fumega. La un moment dat, s-a ridicat de pe canapea și a mers direct în bucătărie.

Sergiu a părăsit task-ul și a refuzat să se întoarcă. ”Nu mai vreau, nu mai vreau, până acum ați zis că se vede în oglindă”, a spus el când doamna Nadia și ceilalți concurenți i-au spus să se joace iar.

Mama lui l-a alimentat și i-a zis că din casă s-au auzit primele acuze de acest gen, precizând că există multă ură în casa Mireasa.

Mireasa sezonul 8 episodul 78 din 13 decembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 78 online 13 decembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 78 online 13 decembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 13 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 78 reluare din 13 decembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.