Mireasa din 12 Octombrie Sezonul 8 Episodul 34 Complet

mireasa sezonul 8 episodul 34 din 12 octombrie 2023
Bia și doamna Anina au ieșit din casa la mireasa sezonul 8 episodul 34 din 12 octombrie 2023 pentru a sta de vorbă la cafea, după toate discuțiile tensionate pe care le-au avut în ultima vreme. Bogdan le-a însoțit, pentru că a participat la task-ul cătușelor alături de iubita lui Robert. Doamna Anina și Bia au discutat la cafea, iar mama lui Robert i-a atras atenția fetei că în loc să discute despre viitor, sau despre alte teme cu fiul ei, cei doi oferă scene tendre la televizor.

Marius și Andreea s-au apropiat la task-ul cătușelor, iar băiatul a spus că a simțit chiar să o sărut pe fată. Totuși, în emisia live de Mireasa de pe 12 octombrie 2023, concurentul a mărturisit că nu se simte atras de nicio fată în așa fel încât să-și dorească o relație serioasă, pentru că el își dorește o femeie înaltă care să-i fie alături.

Andreea și Marius au stat îmbrățișați în casa Mireasa, iar fata i-a spus băiatului că îi este drag, iar el a răspuns că sentimentul este reciproc. Totuși, chiar dacă au existat apropieri între ei, Marius a spus despre Andreea că nu îi place la ea faptul că are o înălțime de 1,65.

Mireasa sezonul 8 episodul 34 din 12 octombrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 34 online 12 octombrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 34 online 12 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 34 reluare din 12 octombrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.