Mireasa din 12 Decembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 77 Complet

mireasa sezonul 8 episodul 77 din 12 decembrie 2023
Au apărut și probleme la mireasa sezonul 8 episodul 77 onlien complet 12 decembrie 2023, după ce Ioana și Marius nu puteau dormi împreună. A fost nevoie ca doamna Nadia să se mute, iar doamna Anina a venit cu o soluție: să se odihnească amândouă pe canapeaua din livingul băieților. Însă deși inițial mama lui Sergiu a fost de acord, s-a răzgândit. A afirmat că îi este frică să doarmă cu doamna Anina, după monologul la AntenaPlay, dar și că nu este Cenușăreasa ca să doarmă în bucătărie.

Bia s-a apropiat de doamna Anina în bucătăria și i-a ajutat pe iubitul ei și viitoarea soacră să poarte o discuție lămuritoare. În bucătorie, Bia s-a apropiat timid de doamna Anina. S-a oferit să o ajute, iar mama lui Robert a spus că nu are nevoie de nimic, doar să îi țină companie.

Mireasa sezonul 8 episodul 77 din 12 decembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 77 online 12 decembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 77 online 12 decembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 77 reluare din 12 decembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.