Mireasa din 11 Septembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 11

mireasa sezonul 8 episodul 11 din 11 septembrie 2023
Primul cuplu care s-au sărutat cu foc la mireasa 11 septembrie 2023 sezonul 8 episodul 11 la petrecere și și-au făcut declarații emoționante.

În timpul primei petreceri din sezonul 8 Mireasa Daniel și Ana își aprofundau cunoașterea. Au vorbit despre viitor și și-au lăsat frâu liber sentimentelor. După discuții îndelungate, Ana și Daniel s-au sărutat cu patos pe ringul de dans: „Suntem oficial un cuplu”, a spus Daniel după ce el și Ana s-au sărutat în aplauzele colegilor.

Prima petrecere din casa Mireasa a fost cu răsturnări de situație pentru Liviu. Fiul doamnei Lucica și-a început seara complimentând-o pe Daria. Liviu și Daria s-au sărutat, iar la scurt timp băiatul i-a făcut o mărturisire neașteptată Bogdanei, care s-a terminat cu un alt sărut.

Liviu a sărutat-o pe Daria la începutul petrecerii Mireasa, iar la scurt timp, fiul doamnei Lucica s-a îndreptat spre Bogdana. „Ești nehotărât?”, l-a întrebat doamna Lucica pe Liviu, văzând că după ce a sărutat-o pe Daria, s-a apropiat de Bogdana. „Nu, mă, nu!”, a răspuns Liviu, însă cuvintele nu reflectau ceea ce simțea cu adevărat.

Mireasa sezonul 8 episodul 11 din 11 septembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 11 online 11 septembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 11 online 11 septembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 16 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 11 reluare din 11 septembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.


error: Content is protected !!