Mireasa din 11 Octombrie 2023 Sezonul 8 Episodul 33

mireasa sezonul 8 episodul 33 din 11 octombrie 2023
Doamna Anina a izbucnit la Mireasa, Capriciile Iubirii și le-a urat lui Robert și Biei fericire și i-a îndemnat să-și găsească chirie și să se descurce singuri în viață. În emisia Mireasa de pe 11 octombrie 2023 au fost difuzate imagini cu Bia în lacrimi și cu mama lui Robert spunând că nu ar participa la o posibilă nuntă a celor doi.

Robert a dorit să discute cu mama lui la mireasa sezonul 8 episodul 33 din 11 octombrie 2023, fără ca Bia să fie prezentă: „Eu între tine și Bia nu mă mai bag. Ce zic eu mă privește pe mine. Ce zici tu te privește pe tine. Ție ți-e frică că eu sunt influențat de Bia și mă pierzi”, a spus Robert.

Mireasa sezonul 8 episodul 33 din 11 octombrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 33 online 11 octombrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 33 online 11 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 33 reluare din 11 octombrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.