Mireasa din 10 Octombrie Sezonul 8 Episodul 32 Reluare

mireasa sezonul 8 episodul 32 din 10 octombrie 2023
Doamna Anina a spus la mireasa sezonul 8 episodul 32 reluare 10 octombrie 2023 că nu vede o căsătorie în emisiune între Robert și Bia, cel puțin deocamdată, și că i se pare că fata a pus monopol pe fiul său. Bia avut parte de momente de tensiune, iar lacrimile și-au făcut apariție pe obrajii ei.

Robert a mers imediat la mama sa și a întrebat-o la ce se referă prin „monopol”, iar doamna Anina nu a mai vrut să discute pe marginea acestui subiect: „Nu m-ai văzut până acum într-o relație, nu șii cum o gestionez”, i-a spus Robert mamei sale.

Daria și Marius au avut apropieri la petrecerea de sâmbătă din casa Mireasa, chiar dacă spun că nu își doresc să fie împreună. Bogdan a avut un comentariu care l-a determinat pe Marius să inițieze un schimb de replici. O replică spusă de Bogdan în live, l-a făcut pe Marius să își dorească să lămurească situația cu el.

Bogdan i-a reproșat lui Marius că „îi face rău” Dariei când o ia în brațe, se apropie de ea, dar îi spune că între ei nu poate exista o relație. „Atunci de ce profiți de sentimentele ei? Hai să fim bărbați!”, a spus Bogdan, iar Marius a dorit o discuție cu el pe terasă.

Mireasa sezonul 8 episodul 32 din 10 octombrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 32 online 10 octombrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 32 online 10 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 32 reluare din 10 octombrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.