Mireasa din 1 Septembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 5 Integral

mireasa sezonul 8 reluari complete 2023
În ediția de vineri din Mireasa sezonul 8 episodul 5 integral 1 septembrie 2023, fetele s-au așezat în spatele băieților cu care își doresc să meargă la un date. Hai să vezi ce au ales concurenții, dar și cum au reacționat fetele când au văzut deciziile lor. În ediția de vineri din sezonul 8 Mireasa, 1 septembrie 2023, fetele s-au așezat în spatele băieților cu care își doresc să meargă la un date. Hai să vezi ce au ales concurenții, dar și cum au reacționat fetele când au văzut deciziile lor.

Fiecare concurentă s-a așezat în spatele băiatului pe care vrea să îl cunoască mai bine la un date. Prima fată a fost Cosmina. Ea a ales să se pună în spatele lui Andrei. Următoarea a fost Bogdana. Ea s-a așezat în spatele lui Daniel. Ana a ales și ea un băiat pentru date, Daniel este cel care i-a atras atenția.

Andreea l-a ales pe Sergiu pentru o întâlnire. Bianca s-a așezat în spatele lui Daniel. Madi a optat pentru un date cu Bogdan. Daria s-a așezat în spatele lui Liviu. A urmat Alina, care l-a ales pe Bogdan.

S-a încheiat prima săptămână de vot pentru concurenții sezonului 8 Mireasa. Tinerii au aflat preferințele publicului după primele 5 zile în casă. Primele zile au fost intense pentru concurenții noului sezon Mireasa. Cei 16 tineri au trăit emoții unice, în timp ce s-au descoperit reciproc. Publicul Mireasa a votat în prima săptămână și a ales primii preferați. Urmareste mai jos reluarea emisiunii pentru a vedea clasamentul.

Mireasa sezonul 8 episodul 5 din 1 septembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 5 online 1 septembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 5 online 1 septembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 16 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 5 reluare din 1 septembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.