Mireasa 31 August 2023 Sezonul 8 Episodul 4 Complet

mireasa sezonul 8 episodul 4 din 31 august 2023
După blind date-ul de marți, Cosmina a fost afectată de concluziile trase de Robert. Fata a plâns ore în șir, consolată fiind de Ana. Doamna Anina consideră că ea deține mare parte din vină. ”Mi-a picat prost întâlnirea. Tatăl e musulman, ea are salon cu mama, îmi venea să vomit”, spunea Robert după blind date-ul cu tânăra Cosmina. Concurenta a a mai zis că atunci când a spus că-și dorește un bărbat matur, nu se referea la stabilitate financiară, ci la cineva care să o înțeleagă.

Bogdan se consideră vinovat pentru despărțirea părinților pentru că a încurajat-o pe mama să divorțeze, sătul de tensiunea de acasă. Acesta a lăcrimat în timp ce o asculta pe mama sa, când povestea despre divorțul de tatăl lui. Aceasta și-a amintit că Bogdan stătea pe covor și a întrebat-o dacă nu are 700 de lei ca să bage actele de divorț. Atunci s-a oferit să îi dea el.

În platou, băiatul plângea și cu greu s-a oprit la mireasa sezonul 8 episodul 4 complet 31 august 2023. De față cu mamele, doamna Crina a mai adăugat că fiul său se consideră vinovat pentru separare, însă ea e de părere că nu are nicio legătură, pur și simplu părinții nu se mai înțelegeau.

Mireasa sezonul 8 episodul 4 din 31 august 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 4 online 31 august 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 4 online 31 august 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 16 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 4 reluare din 31 august 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din 31 august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.