Mireasa 21 Aprilie 2023 Sezonul 7 Episodul 70 Reluare

mireasa sezonul 7 episodul 70 din 21 aprilie 2023 online
Dani și doamna Loredana s-au certat in editia mireasa sezonul 7 episodul 70 din 21 aprilie 2023. Mama i-a aruncat cuvinte grele și i-a transmis că rămâne doar pentru Sabrina și Dima: ”Tu să dispari”.

Doamna Loredana l-a îndemnat pe Dani să fie mai reținut. ”Mi se pare că încerci să-mi pui mie stop”, a zis Dani. Doamna Loredana i-a replicat că nu a înțeles să se ocupe de Daiana și să nu se mai bage în alte discuții.

”Fac cum vreau… Dacă eu simt nevoia. Hai să ne reprimăm și râsul”, a zis Dani. ”Lasă că o să ți se reprime râsul cât de curând. Dacă toată ziua hihihi și hahaha. Suntem la stand-up aici, leșinăm de râs, noi știm, noi intervenim, noi suntem peste tot.”, a zis doamna Loredana.

Mireasa sezonul 7 episodul 70 din 21 aprilie 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 70 online 21 aprilie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 70 online 21 aprilie 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 70 reluare din 21 aprilie 2023 online.


error: Content is protected !!