Love Island Romania Episodul 21 Online 25 Octombrie 2023

love island romania 2023 complet reluare

Cum reacționează Alexia in editia love island romania sezonul 1 episodul 21 online 25 octombrie 2023 când află că Nargi a făcut-o „pițipoancă boring” Urmariti mai jos in premiera emisiunea love island romania sezonul 1 episodul 21 reluare 25 octombrie 2023.

Love Island Romania Sezonul 1 Episodul 21 din 25 Octombrie 2023

Modul Distracției se activează în vila Love Island România cu o nouă provocare. Concurenții au parte de un joc cu întrebări și descoperă ce se spune „pe la colțuri” despre ei.

​„Lovers, nu-i așa că sunteți tare curioși ce se vorbește pe la colțuri? Ei bine, pregătiți-vă să aflați că Adevărul udă tare!”, sună provocarea citită de Diana. În ce constă mai exact jocul? Pe o tablă este scrisă câte o frază controversată spusă pe „la colțuri” de către perluțe. Pe rând fiecare trebuie să ghicească cui îi aparține bârfa și să-i arunce un pahar de apă în față.

„Râsul lui Jojo mă zgârie pe creier, în rest e fată bună!”, stă scris pe tablă pentru Josefinka. Concurenta îi aruncă un pahar de apă în față lui Kiprianos, însă fraza îi aparține lui Andrei.

Alexia află că despre ea s-a zis că ar fi o „pițipoacă boring”. Merge direct către Nargi: „Nu mă supăr pentru că și eu am avut părerea asta despre ea prima oară”. „Ea este cea mai rea din casă”, este mesajul citit de Diana. Mai jos poti urmari reluarea emisiunii love island romania sezonul 1 episodul 21 complet 25 octombrie 2023.

Se anunță party tematic în vila Love Island România! Concurenții primesc mesaj și află că trebuie să se costumeze în îngerași sau drăcușori. ​„Frumoșilor, cu toții avem o latură angelică și una … mai puțin angelică! Exact ca petrecerea pe care am pus-o la cale pentru voi! Sunteți pregătiți de distracție?”, este mesajul citit de Luis.

Înainte de a merge la petrecere, Kiprianos îi face o mărturisire lui Nargi. În acest moment, concurentul este singurul băiat care nu are o parteneră în vila Love Island România și este vulnerabil în caz de eliminare. „Dacă o să plec, vreau să știi că eu țin la tine”, i-a spus acesta lui Nargi.

Emisiunea love island romania sezonul 1 episodul 21 reluare 25 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

Vila în care vor locui concurenții Love Island România este o adevărată capodoperă a luxului. Cu camere spațioase, decor elegant și facilități de top, vila va fi un refugiu perfect pentru cei care caută dragostea. Totuși, există și o mare provocare la mijloc: concurenții nu vor lua deloc contact cu exteriorul și nici cu ceea ce se întâmplă acasă! Această izolare forțată îi va determina să se concentreze pe cunoașterea reciprocă și să dezvolte relații autentice.

Încă din primele ore petrecute în Love Island România, fetele și băieții vor decide alături de cine vor dormi în aceeași cameră și vor participa la probele show-ului. Alegerea nu este ușoară, deoarece concurenții se pot schimba între ei oricând, în funcție de afinități și strategii. Dacă din vreun motiv o persoană nu formează o pereche, riscă să părăsească vila și să piardă șansa la marele premiu. Urmareste love island romania sezonul 1 episodul 21 online 25 octombrie 2023, mai jos in reluare.