Love Island Romania Episodul 22 Reluare 26 Octombrie 2023

love island romania 2023 complet reluare

Ne aflăm din nou în fața unui moment crucial la love island romania sezonul 1 episodul 22 reluare 26 octombrie 2023. Concurenții primesc mesaj și sunt așteptați de urgență la FirePit. Urmariti mai jos in premiera emisiunea love island romania sezonul 1 episodul 22 reluare 26 octombrie 2023.

„Dragii mei, în această seară veți avea de luat o decizie importantă pentru că unul dintre voi va părăsi Love Island. Cuplurile sunt la putere, cele 6 perechi din vilă urmează să desemneze rând pe rând printr-un vot secret cine este fata care are cele mai mici șanse să dezvolte o relație puternică aici la Love Island. Iar fata care strânge cele mai multe voturi pleacă în această seară acasă”, este anunțul făcut de Alina Ceușan.

​Prezentatoarea anunță că Denisa are imunitate și nu poate fi votată de concurenți. Kiprianos, care este singur în prezent, nu poate vota.

Love Island Romania Sezonul 1 Episodul 22 din 26 Octombrie 2023

”Vestea cea mare e aici! Puteți urmări aventurile concurenților noștri pe pro, este un format nou, care ajunge în România după un succes răsunător în multe țări, precum Australia, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii, e genul de reality-show care trebuie savurat pe canapea, singur sau cu gașca. Sunt nerăbdătoare să văd cum vor trăi concurenții aventura vieții lor, timp de 2 luni, într-o vilă de lux din Tenerife, în căutarea dragostei, iar voi, cei de acasă, o să puteți interacționa aproape LIVE cu tot ce se întâmplă în casă prin ajutorul unei aplicații unice în România. Vă aștept să fiți alături de noi pentru că v-am pregătit un sezon incendiar!”, a spus Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii Love Island România.

Drumul spre jumătatea ideală nu va fi întotdeauna lipsit de probleme, iar provocările pe care le vor întâlni cei 10 concurenții, în fiecare zi, vor duce la răsturnări dramatice de situație. Love Island România e din din ocotmbrie, aproape de miezul nopții. Mai jos poti urmari reluarea emisiunii love island romania sezonul 1 episodul 22 complet 26 octombrie 2023.

Love Island România transformă visul în realitate pentru cei mai norocoși oameni care își doresc să-și găsească jumătatea. Acești tineri atrăgători și aventuroși vor fi cazați într-o vilă luxoasă, ascunsă într-o locație exotică. Această insulă paradisiacă va oferi decorul perfect pentru povestile lor de dragoste și momentele tensionate.

Vila în care vor locui concurenții Love Island România este o adevărată capodoperă a luxului. Cu camere spațioase, decor elegant și facilități de top, vila va fi un refugiu perfect pentru cei care caută dragostea. Totuși, există și o mare provocare la mijloc: concurenții nu vor lua deloc contact cu exteriorul și nici cu ceea ce se întâmplă acasă! Această izolare forțată îi va determina să se concentreze pe cunoașterea reciprocă și să dezvolte relații autentice.

Emisiunea love island romania sezonul 1 episodul 22 reluare 26 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

Încă din primele ore petrecute în Love Island România, fetele și băieții vor decide alături de cine vor dormi în aceeași cameră și vor participa la probele show-ului. Alegerea nu este ușoară, deoarece concurenții se pot schimba între ei oricând, în funcție de afinități și strategii. Dacă din vreun motiv o persoană nu formează o pereche, riscă să părăsească vila și să piardă șansa la marele premiu. Urmareste love island romania sezonul 1 episodul 22 online 26 octombrie 2023, mai jos in reluare.