Lia Sotia Sotului Meu Sezon 2 Episodul 4 din 14 Septembrie 2023

lia sotia sotului meu sezonul 2 reluari integrale

Lia îl întreabă pe Petru dacă a mai aflat cea despre donator in lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 4 reluare 15 septembrie 2023, dar el nu a mai investigat, deaorece este doar recunoscător că i-a salvat viața. Tânăra vrea să-i spună adevărul, însă este întreruptă de Alice, care dă buzna împreună cu Robi, dorind să-i arate că Petru i-a părăsit pentru Lia. Urmareste mai jos serialul romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 4 din 14 septembrie 2023, reluare complet.

Robi îi spune Liei că ar fi fost mai bine dacă ar fi murit. De asemenea, cel mic îl respinge pe Petru, iar Alice este satisfăcută de ceea ce se întâmplă. Petru încearcă să-l facă pe Robi să înțeleagă că divorțul dintre el și Alice nu înseamnă că nu-l mai iubește.

Lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 4 reluare 14 septembrie 2023

Petru îi spune Liei de proces, iar aceasta îl îndeamnă să nu lase lucrurile așa și să lupte pentru Robi. Petru îi spune Liei de proces, iar aceasta îl îndeamnă să nu lase lucrurile așa și să lupte pentru Robi. Ema încearcă să îl convingă pe Nae să vină acasă pentru a lămuri lucrurile cu Otilia, spunându-i că aceasta încearcă să-i facă pe toți să creadă că a fost forțată de Nae în acea seară.

Otilia îi cere explicații lui Alice, deoarece Robi plânge neconsolat. Petru îi spune ce s-a întâmplat. În cele din urmă, Petru îi cere iertare lu Alice și o roagă să îl lase deoparte pe Robi în toată povestea, însă ea nu acceptă că l-a pierdut. Alice își vrea familia înapoi. Petru ar vrea custodie comună și își dorește ca Alice să nu-l mai întoarcă pe Robi împotriva lui. Urmariti mai jos un nou sezon din serialul romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 4 din 14 septembrie 2023, reluare complet.

Lia și Carla discută despre faptul că Petru trebuie să afle adevărul, în ciuda faptului că este sigură că Petru o să se despartă de ea după ce află adevărul. Carla nu vrea ca Gianni să afle, deoarece familia înseamnă totul pentru el și ar vrea să o introducă în a lor, ceea ce i-ar dăuna Liei. „Odată ce o să-i spui lui Petru cine ești, nu o să mai poți să iei asta înapoi”, conchide Carla.

Maria o roagă pe Ema să discute cu Sorin. Aceasta este îngrijorată că ar putea avea o relație cu șefa Liei. Ulterior, Sorin le dezvăluie că Elena este șefa lui. Aceasta l-a angajat la ea la firmă.

Serialul Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 4 din 14 septembrie 2023 online poate fi vizionat mai jos

Lia are o criză din cauza faptului că rinichiul primit de la Carla o să fie motivul pentru care Petru o să o urască. Totodată, ea se urăște din cauza lui, pentru că reprezintă certitudinea că ea e fiica unui mafiot. Dana îi spune că e fiica lui Ioan Călin și asta e tot ceea ce contează. Nae vrea să știe ce le-a spus copiilor. Otilia îi spune că nu le-a zis nimic. „Și așa sunt criminal, de ce-mi faci asta?” se tânguiește el, care ar vrea să fie acceptat de copii, își dorește să fie din nou tatăl lor, dar crede că nu are nicio șansă dacă ei o să creadă că a violat-o pe Otilia. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 4 din 14 septembrie 2023, reluare complet.

Otilia îi promite că vor vorbi pentru ultima oară despre ce s-a întâmplat între ei. O va face pentru Ema. Dar ține să sublinieze că îl va omorî dacă vreodată îi va mai face să sufere pe cei trei copii. Petru și Lia vorbesc despre ce s-a întâmplat cu Robi. Lia vrea ca Petru să se ducă acolo și să-l ajute pe Robi să înțeleagă situația.