Lia Sotia Sotului Meu Sezonul 2 Episodul 3 din 7 Septembrie

lia sotia sotului meu sezonul 2 reluari integrale
Carla nu mai are nicio îndoială in episodul 3 sezonul 2 lia sotia sotului meu 7 septembrie 2023, Lia este sora ei. Maria o întreabă dacă ea e donatorul Liei și o roagă să o ajute cu transpalntul, deoarece viața Liei depinde de asta, dar Carla refuză. Petru și Robi fac temele împreună, iar copilul îl întreabă despre vizita la psiholog. Petru îi explică cum o să decurgă totul. Alice îi întrerupe, dar Robi îi spune că se descurcă mai bine cu tatăl lui. Urmareste in reluare mai jos un nou sezon din serialul romanesc, lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 3 din 7 septembrie 2023, reluare complet.

Mira îi pvestește Carlei că a ajuns să fie apropiată de Andi, deoarece tatăl lui Andi și al lui Alice a adoptat-o, însă s-au răcit relațiile dintre ei după ce Andi a ales-o pe Alice. Acesta ar face orice pentru Alice, deoarece e sora lui. Petru nu vrea să-l lase pe Robi să creadă că tatăl a plecat de tot din casă. Alice îi mărturisește că a cerut custodia exclusivă și că e sigură că o să o și obțină, mai ales că din cauza lui Petru familia a avut de suferit de-a lungul timpului. „Eu sunt mama lui și știu cât de greu îi este copilului”, îi mai spune ea.

Lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 3 reluare 7 septembrie 2023

După discuția cu Mira, Carla decide să îi doneze rinichiul Liei cu o singură condiție. Vrea ca Lia să nu afle niciodată că ea a fost donatorul.

„Lia refuză să stea toată viața legată de aparatul de dializă. Petru o asigură că o să găsească o soluție. Medicul îi anunță că au găsit un donator și că va fi pregătită de operație. Laur l-a prins pe Andi și a aflat unde este marfa. Mira încearcă să-l salveze. Ulterior, aceasta îi promite Nadiei că o va ajuta să-l prindă pe Gianni. Otilia îi spune lui Alice despre transplantul Liei. Alice nu primește prea bine vestea. Ea ar fi vrut ca Lia să moară. Lia și Petru consideră un miracol faptul că este posibil transplantul. În cele din urmă pot zâmbi. Urmariti mai jos un nou sezon din serialul romanesc, lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 3 din 7 septembrie 2023, reluare complet.

Gabi încearcă să-l convingă pe Marcel de faptul că viitorul copilului Danei ar fi mult mai bun dacă l-ar crește ea împreună cu Pavel. Marcel o dă afară din casă. Alice îi spune lui Robi că Petru nu mai este tatăl lui, că l-a uitat, acum fiind interesat doar de Lia. Micuțul este devastat și se încuie în cameră.

În timp ce Lia este dusă în sala de operații, i se pare că o zărește pe Carla într-un scaun cu rotile. După ce medicul îi anunță că operația a reușit, Petru primește un telefon de la Otilia, care îi spune că Robi s-a închis în camera lui și că are nevoie de ajutorul lui. Petru trebuie să ajungă la fiul său.

El se ceartă cu Alice, care îl amenință că îl va răpi pe Robi, iar Petru nu o să-l mai găsească niciodată. De asemenea, Otilia îi confirmă lui Petru ceea ce le-a povestit Nae.

Serialul Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 3 din 7 septembrie 2023 online poate fi vizionat mai jos

Marcel îi spune lui Pavel despre planul Gabrielei. De asemenea, subliniază că nu este de acord și nu o să fie niciodată ca ei doi să-i crească nepotul. „La mine acasă cocșul cântă, călărește și găina face ouă”, îi mai spune el. Pavel o confruntă pe Gabi pentru ceea ce i-a propus lui Marcel, iar aceasta îi propune să se ierte reciproc și să crească copilul Danei împreună. Lia se trezește din anestezie, iar Petru o anunță că operația a reușit. „Îmi vine să dansez de fericire”, îi mărturisește ea. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 3 din 7 septembrie 2023, reluare complet.

Episodul 3 se sfârșește când Lia ajunge în rezervă la Carla, care îi mărturisește că sunt surori. „Trebuie să apreciem când primim șansa la o nouă viață.”


error: Content is protected !!