Lia Sotia Sotului Meu Sezon 2 Episodul 1 din 24 August 2023

lia sotia sotului meu sezonul 2 reluari integrale
In episodul 1 sezonul 2 lia sotia sotului meu 24 august 2023, Petru se afla lângă patul de spital al Liei care era în comă indusă, își exprima sentimentele de vină și o ruga să îl ierte. Ulterior, medicul i-a transmis că soția se află într-o stare stabilă și că va fi trezită după ce i se va face încă un set de analize. Lia s-a trezit din coma indusă, vizibil confuză. Tânăra nu înțelegea de ce se află la spital. Între timp, Alice a primit acasă atât vestea că Lia a fost scoasă din comă, cât și actele de divorț semnate.

Otilia a aflat de la Andi că Alice s-a aflat la Gianni Rocca atunci când Lia a fost împușcată. Băiatul i-a spus mamei sale că nu s-ar mira dacă Alice ar fi uneltit uciderea Liei, având în vedere cât de tare o ura. Lia a fost externată de la spital și a ajuns acasă cu Petru. Otilia a întrebat-o pe Alice dacă a avut ceva de a face cu ceea ce i s-a întâmplat Liei, dar aceasta a negat vehement. Tatăl Liei, Marcel este prudent în ceea ce o privește pe Alice. Bărbatul știe că ea a mai încercat o dată să îi otrăvească toată familia și crede că tot ea ar putea fi în spatele împușcării Liei.

Lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 1 reluare 24 august 2023

Proiectul, care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţă, duce mai departe povestea personajelor atât de îndrăgite şi aduce în prim-plan noi situaţii cu totul neaşteptate.

„Credeaţi că cel mai mare secret a fost că Petru are o soţie în comă? Vă înşelaţi! Acest sezon va scoate la iveală un nou mister, care va pune şi mai multă presiune pe relaţia dintre Lia şi Petru. Iar faptul că Gianni Rocca este liber şi vrea răzbunare nu va face lucrurile prea uşoare. Pe scurt: nimeni nu este în siguranţă!”, dezvăluie Radu Grigore şi Bianca Mina, scenariştii proiectului. Urmariti mai jos un nou sezon din serialul romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 1 din 24 august 2023, reluare complet.

„Am ştiut că „Lia – Soţia soţului meu“ va fi un proiect special şi aşteptările mi-au fost depăşite. Sunt foarte mândră de echipa mea, atât de cea din faţa, cât şi de cea din spatele camerei. Pentru mine a fost o perioadă grea, cu două proiecte în paralel, atât Lia, cât şi serialul romance „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, care va avea premiera mâine la a1, dar am avut mereu încredere în echipele mele şi le mulţumesc pentru tot!”, declară Ruxandra Ion.

Serialul Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 1 din 24 august 2023 online poate fi vizionat mai jos

Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), ce mai pun la cale Alice (Ioana Blaj) și Otilia (Ilinca Goia), ce schimbări vor apărea în trio-ul amoros Gabi (Doiniţa Oancea)-Pavel (Alexandru Ion) – Dana (Oana Zara), ce mai uneltesc Mira (Kira Hagi) şi Andi (Vlad Gherman), ce descoperiri mai fac Maria (Carmen Ionescu) şi Marcel (Bebe Cotimanis) sau dacă va reuși Gianni Rocca (Andrei Aradits) să își ducă până la capăt planul de răzbunare față de Petru – toate aceste întrebări îşi vor găsi răspunsul în cel de-al doilea sezon al serialului Lia – Soţia soţului meu, difuzat în fiecare joi, începând de astăzi, de la 20.30, la a1. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 1 din 24 august 2023, reluare complet.