Lia – Sotia Sotului Meu – Sezonul 1 Episodul 15 din 20 Aprilie 2023

lia sotia sotului meu serial romanesc online 2023 reluare integral
În seara aceasta, in serialul Lia sotia sotului meu episodul 15 din 20 aprilie 2023, începe cu dorința Liei de a rezolva situația cu Marcel, care a aflat că ea este soția lui Petru. Dana a avertizat-o pe verișoara ei că Marcel sigur va reacționa într-un mod neplăcut. Marcel deja profită de noul său „statut”, dorind să vorbească cu Otilia și numind-o pe aceasta „cuscră”. „Știu, am aflat tot!”, i-a spus el Otiliei.

Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 15 reluare 20 aprilie 2023

sPetru îi arată Liei noua lor locuință: „Am închiriat-o pentru noi. Îți place? M-am gândit să avem un loc al nostru, să fim doar noi doi!” Gestul a emoționat-o pe Lia până la lacrimi, după ce Petru i-a povestit cum își vede viața alături de ea.

În episodul de astazi, la Lia sotia sotului meu, de pe 20 aprilie 2023 episodul 15 sezon 1, după ce a aflat despre intenția Emmei, Pavel a decis să iasă în oraș cu sora lui și să o convingă să renunțe să încerce să îl găsească pe tatăl lor. „Omul ăsta e un monstru”, i-a spus el. Pavel l-a avertizat pe Sorin să renunțe la planul lui și al Emmei de a-l căuta pe tatăl lor și totodată să nu o mai caute nici pe Emma, dacă își dorește să lucreze la circuit. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 15 din 20 aprilie 2023, reluare complet.

Petru și Lia au mutat discuția în dormitor, acolo unde au „recuperat” momentele intime de care nu au mai avut parte în ultima perioadă. Chiar atunci, Alice l-a sunat pe Petru insistent, spunându-i că Robi nu se simte bine și chemându-l degrabă acasă.

Serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 15 din 20 aprilie 2023 online poate fi vizionat mai jos

După succesul înregistrat cu cele patru sezoane ale serialului Adela, a1 a dat startul filmărilor pentru Lia, un nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem / Never let go, adaptarea fiind semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion.

Serialul care va putea fi urmărit în curând la a1 va aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole. Va fi oare puterea destinului suficientă pentru un final fericit? Aceasta este întrebarea care îşi va găsi răspunsul în curând la a1. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 15 din 20 aprilie 2023, reluare complet.