Lia – Sotia Sotului Meu – Sezonul 1 Episodul 10 din 16 Martie 2023

lia sotia sotului meu sezonul 1 episodul 10 complet 16 martie 2023

În serialul Lia – Soția soția soțului meu episodul 10 din 16 martie 2023, și mai multe piedici intervin în povestea de iubire dintre Petru și Lia, iar secretele par că își doresc să iasă mai repede la suprafață. Iată cum au ajuns Petru și Alice să se sărute, dar și ce se întâmplă cu relația dintre el și Lia episodul 10 reluare!

Lia: Sotia Sotului Meu episodul 10 integral 16 martie 2023

La vilă, după cele petrecute în episoadele precedente, Răzvan își face tot mai des simțită prezența, vizitând din nou familia Vornicu, pentru Alice. „Am venit să văd cum se mai simte Alice”, i-a spus el Otiliei. Totodată, acesta a încercat să vorbească cu Otilia despre seara precedentă, atunci când Alice i-a dezvăluit totul din seara accidentului. Otilia i-a tăiat însă repede discursul. „Are cine să aibă grijă de ea”, i-a spus ea. Mai jos puteti urmari serialul romanesc lia sotia sotului meu episodul 10 complet 16 martie 2023.

Răzvan și Alice au rămas singuri pe terasă, în cele din urmă, discutând despre problemele ei. „N-am închis un ochi toată noaptea. Petru voia să divorțăm. Nu pot să accept că asta era viața mea (..) Sunt atât de singură”, a recunoscut Alice.

După ce i-a văzut pe Lia și Petru sărutându-se cu o seară anterioară, Andi a decis să o confrunte pe Otilia. „Tu știai! Voi toți știați și ați făcut un pact să nu îi spuneți lui Alice. I-am văzut aseară, se sărutau în grădină”, a strigat el, iar Otilia a fost vizibil uimită de veste.

„Îmi vine să îi rup capul”, a adăugat Andi, referindu-se la Petru. În cele din urmă, Otilia a recunoscut, însă nu tot adevărul: „Petru și Lia au..o aventură. Jură că nu îi spui nimic soră-tii. Doctorul mi-a spus că orice șoc îi poate fi fatal! Când o să mi dea doctorul voie să îi spun, o să am grijă ca toți cei care i-au făcut rău să plătească.”

Între timp, Pavel o răsfață în continuare pe Gabi cu micul dejun la pat, neaflând încă vestea că nu e însărcinată de fapt. „Mi-am luat liber azi, să mergem împreună la doctor”, i-a spus el entuziasmat. Gabi nu a avut curaj însă să îi spună adevărul, iar la cina de familiei, cei doi au anunțat marea veste. Urmareste mai jos reluarea serialului lia sotia sotului meu episodul 10 din 16 martie 2023.

Dana o dă pe Lia de gol și îi spune mamei ei că își caută de lucru în altă parte. Maria a rămas surprinsă și devine bănuitoare: „Tu ai ceva cu Alice, ba te-a dat afară, ba vrei să pleci tu. Nu mai înțeleg..Trebuie să îi ceri iertare, știi cum e cu șefii ăștia”. „Ei nu sunt șefii mei!”, a răbufnit Lia episodul 10 online 16 martie 2023.

Petru i-a recunoscut lui Pavel că este șantajat cu pozele de la nunta cu Lia, cerându-i acestuia ajutorul, în special pentru că o bănuiește pe Gabi. Pavel și-a dat însă seama rapid că ar putea fi vorba de Dana.

Serialul Lia sotia sotului meu episodul 10 integral 16 martie 2023, este mai jos in reluare

În tot acest timp, Dana își punea planul în acțiune și a șantajat-o pe Otilia pentru un post mai bun în firmă. „Ce-mi ceri tu nu se poate peste noapte”, i-a spus Otilia. „Eu în locul tău m-aș grăbi. Cu informațiile pe care le am pot să vă îngrop pe toți”, i-a replicat Dana. Cele două au pus la punct un pact să „scape” de Lia.

În curte, Petru și Lia s-au întâlnit, iar el a încercat să o ia în brațe. „Hai diseară undeva, doar noi”, i-a propus Petru Liei, iar ea a acceptat în cele din urmă. Urmareste serialul romanesc lia episodul 10 online 16 martie 2023, mai jos.