Lia Sotia Sotului Meu Sez.2 Episodul 9 Reluare 26 Octombrie

lia sotia sotului meu sezonul 2 reluari integrale
Gabi îl anunță pe Petru că a sunat la Poliție in episodul 9 sezonul 2 lia sotia sotului meu 26 octombrie 2023, deoarece au trecut mai mult de 24 de ore de când a dispărut. Gabi îi cere ajutorul Danei pentru a-l găsi pe Pavel. Cele două pleacă și le cer ajutorul celor de la circuit. Ele se tem că Gianni i-a făcut ceva lui Pavel. Urmareste mai jos serialul romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 9 din 26 octombrie 2023, reluare complet.

Gianni vine din nou la circuit. Petru îi cere să-i spună o sumă pentru care ar renunța la circuit, însă Gianni are alte planuri. Acesta vrea circuitul doar pentru el. „Ți s-a făcut dor de pușcărie, Gianni? Ai uitat cum e? dacă e nevoie te mai bag o dată”, îl amenință Petru.

„N-am uitat. De asta o să pierzi tot”, îi răspunde Gianni. Acesta crede că tot ce are Petru are la bază o trădare. „M-am hotărât ca de acum încolo să mutăm toate operațiunile acolo la circuit”, le anunță Gianni pe Carla și Mira, după ce se întoarce de la circuit.

Lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 9 reluare 26 octombrie 2023

Otilia și Răzvan discută despre sarcina lui Alice. Femeia nu crede că este bine ca fiica ei să păstreze sarcina. Răzvan crede că situația este alta în această situație. „N-aș avea o problemă cu asta. L-aș crește ca și cum ar fi al meu”, îi spune bărbatul, când Otilia îl ia la întrebări.

Răzvan îi îi cere explicații lui Alice: „Dar e copilul meu. Tu n-ai cum să-mi iei asta.” „Petru nu te iubește. Eu sunt singurul bărbat care te iubește așa cum ești tu.” „Taci și nu mai scoate nimic pe gură. Mai ales adevărul”, îi cere Alice.

Aceasta îi spune că dacă se află că este copilul lui va face întrerupere de sarcină, argumentând că a violat-o. Bărbatul este șocat de ceea ce i-a spus Alice. „Măcar nu ești plictisit”, îi răspunde femeia. Urmariti mai jos un nou sezon din serialul romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 9 din 26 octombrie 2023, reluare complet.

Lia i se destăinuie Elenei. „E o tensiune ciudată între noi.” Tânăra nu poate să-l facă să discute cu ea despre problemele pe care le are. Răzvan le întrerupe. Acesta îi spune Liei că orice ar face Alice, Petru nu o mai iubește. „Eu am senzația că femeia asta vă face nefericiți și pe tine și pe Lia și că voi o lăsați”, îi spune Elena lui Răzvan.

Serialul Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 9 din 26 octombrie 2023 online poate fi vizionat mai jos

Petru îi recomandă lui Alice să uite ce s-a întâmplat între ei, mai ales că el nu-și aduce aminte nimic. Alice nu este sigură că Lia o să-l ierte pentru ”greșeala” făcută.

„Mai bine singur decât cu tine”, îi spune Petru. „Ești o femeie nefericită plină de venin care face rău celor din jur. Dacă aș putea aș vrea să nu te mai văd niciodată. Te urăsc!” continuă el.

Acesta îi spune că i-l va lua pe Robi și nu-l va mai vedea niciodată.

Nadia o abordează pe Carla pentru a afla mai multe despre Pavel. Aceasta nu știe decât că Rusu l-a curățat de bani și l-a aruncat într-un șanț. Însă tânăra nu știe mai multe. Cele două sunt întrerupte de Tavi, care o avertizează că Nadia este de la Poliție și nu poate avea încredere în ea. Bărbatul îi cere lui Rusu să o supravegheze pe Carla. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 9 din 26 octombrie 2023, reluare complet.