Lia Sotia Sotului Meu Sezon 2 Episodul 6 din 28 Septembrie 2023

lia sotia sotului meu sezonul 2 reluari integrale

Răzvan îi spune lui Alice că Lia nu poate avea copii, in lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 6 din 28 septembrie 2023. Alice este în culmea fericirii. „Vreau să fac parte din viața ta”, îi spune Răzvan. Iar Alice are o idee prin care să îi îndelinească dorința. Alice o anunță pe Otilia că va renunța la custodia temporară a lui Robi. Femeia se bucură să audă vestea și crede că a reușit să o convingă să facă ce este bine. Gabi este sceptică. Urmareste mai jos serialul romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 6 din 28 septembrie 2023, reluare complet.

El Capitan îi spune Mariei că Petru trebuie să afle adevărul despre Lia. Aceasta este hotărâtă să-i spună ea adevărul dacă tânăra nu o va face. Lia ajunge la circuit să discute cu Petru. Aceta îi spune că își dorește să aibă un copil împreună, dar că s-ar putea să fie niște probleme de fertilitate.

Lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 6 reluare 28 septembrie 2023

Alice îi propune lui Răzvan să doneze spermă pentru a rămâne însărcinată și a-l păcăli pe Petru că este copilul lui. Lia și Petru continuă discuția despre problemele de fertilitate. Îi spune că soluția ar fi să conserve niște ovule sau embrioni pentru viitor.

Petru îi propune să facă un copil acum, dar Lia nu se simte pregătită pentru a fi mamă, mai ales că dorește să se ocupe de cariera sa. Ar vrea ca atunci când o să aibă un copil să poată fi un model pentru cel mic. Însă Petru insistă, iar Lia îl acuză că a făcut același lucru și cu Alice. Urmariti mai jos un nou sezon din serialul romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 6 din 28 septembrie 2023, reluare complet.

Gianni îi spune Mirei că vrea să-l cunoască pe investitorul care vrea să cumpere circuitul lui Petru. Mira încearcă să-l împiedice, dar nu reușește. Carla dorește să fie informată de toate afacerile în desfășurare ale familiei. „Dacă vrei să faci parte din afacerea asta, din familia asta, există niște principii morale pe care ar trebui să le relaxezi, iar altele pe care ar trebui să le solidifici și să le demonstrezi”, îi spune Gianni fiicei sale. Acesta îi cere să-și dovedească loialitatea.

Petru consideră că nu o va opri nimic pe Lia să-și continue cariera, nici măcar un copil. Însă Lia nu este pregătită pentru a fi mamă, mai ales că ar putea avea șansa să lucreze din nou.

Serialul Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 6 din 28 septembrie 2023 online poate fi vizionat mai jos

Gianni se duce la întâlnirea cu Daniel și îi propune să colaboreze pentru a pune mâna pe circuitul lui Petru. Daniel nu are încredere în familia lor, din cauză că a fost păcălit de Tavi. Gianni îi propune să se asocieze, în ciuda celor auzite. Lia îi spune Danei despre situația cu Petru. Dana o face să vadă și părțile bune din a fi căsătorit. Dana îi arată fotografiile cu bebelușul. Aceasta a aflat că este băiat. Petru și Pavel discută despre vânzarea circuitului. Pavel vrea să-l facă să vadă câți bani pierde familia din cauza circuitului. Dar Petru nu dorește să-l vândă. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 6 din 28 septembrie 2023, reluare complet.