Lia Sotia Sotului Meu Sez.2 Episodul 5 Online 21 Septembrie

lia sotia sotului meu sezonul 2 reluari integrale

Carla și Mike discută despre problemele tinerei in lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 5 online 21 septembrie 2023. Aceasta nu știe ce să facă pentru a se susține acum că nu vrea să se mai întoarcă acasă la tatăl său. Ea îl întreabă pe Mike ce ar face dacă ar afla că are un frate sau o soră din senin. Urmareste mai jos serialul romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 5 din 21 septembrie 2023, reluare complet.

Mira vine la Nadia. Cele două discută despre raportul întocmit de Nadia. Mira îi spune polițistei că Laur nu este la morgă. Iar cazul se complică.

„Nu te mai simți vinovată, Laur merită tot ce i-ai făcut”, conchide avocata.

Ulterior, Mira îi spune lui Gianni că Laur nu a ajuns la morgă. Aceasta îi recomandă să colaboreze cu Poliția, însă Gianni refuză.

Lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 5 reluare 21 septembrie 2023

Otilia și Andi vorbesc despre amintirile lor de dinainte de a pleca din Chitila. Își aduc aminte de „La Pierde Rata”, localul de la colț, unde oamenii își pierdeau banii. Ema îi spune Otiliei de decizia Mariei de a pleca din casă.

Medicul le anunță pe Lia și pe Alice că Petru s-a trezit din anestezie și le spune despre tratamentul pe care trebuie să-l urmeze după externare. Sorin și Ema discută despre posibilitatea ca el să plece din casă. Otilia îi întrerupe spunându-i Emei că s-a trezit Petru. Urmariti mai jos un nou sezon din serialul romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 5 din 21 septembrie 2023, reluare complet.

Alice și Lia intră la Petru. Acesta este emoționat să o vadă pe Lia teafără. El întreabă de Robi și o roagă pe Alice să îl aducă la spital, însă aceasta refuză să îl aducă din tabără. Lia îl liniștește și îl anunță că Laur a murit. Petru vrea să iasă din spital pentru a-l căuta pe Robi.

Pavel vine să discute cu Dana după incidentul cu Gabi. Acesta nu crede că e prudent să vină acolo. De asemenea, se teme că bebelușul ar putea avea de suferit în urma altercațiilor cu Gabi.

Pavel îi sugerează să lase copilul în grija lor, dar Marcel intervine, iar Pavel pleacă. Marcel îi promite Danei că va face orice pentru a-i proteja de Pavel și de Gabi. Mira se întâlnește cu Daniel, iar Toni îi vede. Rusu se duce peste Gianni și-l amenință cu pistolul. Tavi se alătură, iar împreună cu Rusu îl încolțesc pe Gianni.

Serialul Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 5 din 21 septembrie 2023 online poate fi vizionat mai jos

Lia rememorează momentele dificile, dar și pe cele minunate petrecute alături de Petru. Robi s-a întors din tabără, iar Ema îl întâmpină. Fata îl anunță pe Petru că Robi s-a întors acasă. Acesta vrea să afle dacă cel mic este bine. Lia îl îndeamnă pe Petru să meargă să-l vadă pe Robi, în ciuda faptului că Alice o să fie prezentă. Maria este bucuroasă să-i vadă pe Lia și Petru. Acesta se duce să-l vadă pe Robi, în timp ce Lia rămâne cu Maria. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 5 din 21 septembrie 2023, reluare complet.

Tavi și Rusu îi pun cătușele lui Gianni. Carla revine acasă și îl întreabă pe Tavi ce se întâmplă.
Acesta îi spune de atentatul lui Gianni asupra lui.