Lia Sotia Sotului Meu Sez.2 Episodul 2 Online 31 August 2023

lia sotia sotului meu sezonul 2 reluari integrale
Lia îi spune Danei că nu se simte bine și că nu știe pentru ce trăiește in episodul 2 sezonul 2 lia sotia sotului meu 31 august 2023. Dana i-l arată pe Petru și încearcă să o facă să vadă că are pentru ce trăi. „Până când o să facă asta, nu-l vezi că e nefericit?” întreabă Lia mâhnită.

Dana îi amintește de fata care vedea mereu partea bună, care zâmbea indiferent de ce probleme avea. Lia crede că nu o să se mai întoarcă niciodată fata aceea. Dana o sfătuiește să iasă cu Petru la masă, să uite de probleme. Lia o sună pe Elena, care îi recomandase un restaurant când a vizitat-o la spital. Cei doi se pregătesc să ia masa în oraș.

Lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 2 reluare 31 august 2023

Alice și Răzvan iau cina la restaurantul unde este și Elena. Ajung și Petru și Lia. Elena le spune că nu a știut că sunt și ei acolo. Petru vrea să plece, dar Lia nu vrea să se mai ascundă. Elena îi conduce la masă. Cei doi se sărută în fața lui Alice. Lia și Petru sunt foarte drăgăstoși, iar Alice devine agresivă. „O omor dacă mai scoate un cuvânt”, strigă Alice, iar Liei i se face rău.

Cei doi discută despre cum l-a manipulat Gabi pe Pavel. În cele din urmă Gabi este sinceră și îi mărturisește de avortul făcut în urmă cu câțiva ani. Lui Pavel nu-i vine să creadă și e de părere că poate nu sunt meniți să fie împreună. Nu consideră că e o tragedie să se despartă. E tânără și poate să-și continue viața. Urmariti mai jos un nou sezon din serialul romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 2 din 31 august 2023, reluare complet.

Gianni i-l prezintă lui Tavi pe Laur ca fiind noul colaborator. Laur își amintește când s-a întâlnit cu Rusu care i-a spus că l-a trimis Gianni. Acesta i-a dat o armă. Laur întreabă ce trebuie să facă mai departe.

Serialul Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 2 din 31 august 2023 online poate fi vizionat mai jos

Petru o asigură pe Lia că o să fie alături de ea. Însă pe tânără o macină faptul că nu știe cât o să dureze toată situația. Ea vrea să vorbească serios cu Petru despre ce se poate întâmpla, și anume că în eventualitatea în care nu se va găsi un donator, ea o să moară. Petru nu poate accepta asta. Lia vrea să-l facă să înțeleagă că se poate întâmpla și că trebuie să înfrunte realitatea. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 2 din 31 august 2023, reluare complet.

Petru și Lia sunt în drum spre spital. Lia vrea să vorbească în continuare despre toate posibilitățile, chiar dacă sunt sumbre. Vrea să îl facă pe Petru să înțeleagă că este o probabilitate foarte mare ca ea să moară, iar el trebuie să învețe să trăiască fără ea. Petru nu vrea să vorbească despre moarte.

Ema ajunge la spital și îi spune lui Petru de planul lui Alice, că vor să-l dea în judecată și să anuleze divorțul. „Înțelegi acum de ce e atât de important pentru mine să-l cunosc pe tata?” îi întreabă ea. De asemenea, Ema consideră că ar trebui ca Petru să se întâlnească cu Nae. Petru nu știe ce ar putea să-i zică. El află că Nae a fost acasă la ei și a stat de vorbă cu Lia.