Lia Sotia Sotului Meu Sez.2 Episodul 11 Complet 9 Noiembrie

lia sotia sotului meu sezonul 2 reluari integrale
Petru o sună pe Lia pentru a o invita la roata din Herăstrău la lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 11 complet 9 noiembrie 2023, însă tânăra refuză. Alice le ascultă discuția. „Mă eviți?” îl întreaă ea. „Da”, îi răspunde tânărul. Petru nu e fericit că o să mai aibă un copil cu Alice. Urmareste mai jos serialul romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 11 din 9 noiembrie 2023, reluare complet.

Lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 11 reluare 9 noiembrie 2023

„Pur și simplu mi-e dor de el. Foarte, foarte dor”, îi spune Lia Danei când aceasta o surprinde vorbind la telefon cu petru. „Am senzația că dacă-l iert nu e corect față de mine”, mărturisește tânăra. „M-a mințit atunci când ne-am căsătorit pentru că mi-a jurat că n-o să se mai întâmple niciodată”, spune tânăra deznădăjduită.

Dana consideră că Lia merită mult mai mult, iar călătoria aceasta o să-i aducă mult succes. Ea crede că nu ar trebui să-i spună lui Petru de plecare. Aceasta îi promite că îi a spune ea după ce Lia pleacă. „După câte s-au întâmplat, mă gândesc că poate merită mai mult”, se gândește Lia.

Daniel vine la Lia în timp ce aceasta își face bagajele pentru iminenta călătorie. Acesta îi arată înregistrarea discuției dintre Petru și Gianni. „Petru nu e cine credeți că e”, le spune el fetelor. Urmariti mai jos un nou sezon din serialul romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 11 din 9 noiembrie 2023, reluare complet.
Gianni a găsit microfoanele plantate de Daniel. Aceasta crede că Mira le-a pus, dar Tavi o acuză pe Carla. Acesta îi spun că fiica sa se întâlnește des cu Lia și îi spune de ultima întâlnire de la biroul Elenei. Pavel îi spune lui Petru de clinica privată de dezintoxicare. Petru e fericit că fratele său dorește să se facă bine. Otilia îi întrerupe și îi roagă să ia masa împreună. Otilia merge să-i spună lui Marcel de masă și aude discuția dintre Dana și Maria.

Gianni îi cere socoteală Elenei pentru vizita Carlei. Acesta vrea să afle care este legătura dintre Carla și Lia. Lia îi surprinde sărutându-se în birou.

Alice îi spune lui Petru că trebuie să meargă la programare. Acesta este distant. Alice îi ia telefonul din mână și vede să se uita la pozele Liei: „Mamă ce vampă e!”

„N-o cunoști”, îi spune Petru. „Trebuie să înțelegi că a plecat (…) să-și vadă de carieră”, îi spune ea.
Robi le spune că s-a lovit. „Așa împiedicat ești?” îi răspunde Alice.

Serialul Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 11 din 9 noiembrie 2023 online poate fi vizionat mai jos

Lia îi povestește Danei despre experiența în Italia, dar și că nu s-a mai înțeles cu Elena după ce a aflat de relația ei cu Gianni. Dana consideră că este ironic, mai ales că o cheamă la fel ca pe mama ei.

Dana este copleșită de emoții după ce simte loviturile copilului. Ea se simte foarte singură. „Eu simt că copilul ăsta n-are tată”, se plânge Dana. Ea are emoții că cel mic ar putea avea probleme. Lia îi propune să meargă la medicul ei pentru a verifica dacă totul este în regulă. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 11 din 9 noiembrie 2023, reluare complet.