Lia Sezon 1 Episodul 23 Online 15 Iunie 2023 Ultimul Episod

lia sotia sotului meu serial romanesc online 2023 reluare integral
In aceasta seara, in ultimul episod din serialul Lia sotia sotului meu sezonul 1 episodul 23 online 15 iunie 2023, Nae se apropie tot mai mult de copiii lui, iar acest lucru o deranjează pe Otilia care pune la cale un plan pentru a-l îndepărta de ei. Între timp Lia îi spune lui Petru că cel care i-a salvat viața este chiar tatăl lui. Petru află că Pavel, Andi și Mira au pus la cale un plan prin care voiau să-i fure bani.

Petru merge la secția de Poliție unde o face cunoștință cu Nadia, fiica polițistului Florea, ucis în explozie. Împreună vor lua parte la un flagrant pentru a-i prinde pe cei din Clanul Rocca. După ce au aflat că Nae e tatăl lor biologic, Pavel și Petru nu sunt de acord ca acesta să stea în preajma lor. Singura care se opune este Ema, ea dorind să-și cunoască părintele. Nela le mărturisește lui Marcel și Maria că Alice a obligat-o să le pună otravă în mâncare.

Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 23 reluare 15 iunie 2023

Într-un moment neașteptat, pe ușa familiei Vornicu a intrat Nela, măcinată de vină după ce i-a otrăvit, la îndemnul lui Alice. „Alice m-a pus să vă pun otravă în mâncare. Să nu aveți încredere în familia aia”, le-a spus Nela lui Marcel și Mariei.

Speriată de urmărire rezultatului testului de paternitate, Gabi a venit rapid cu un plan. S-a prefăcut că vorbește la telefon cu medicul Danei, spunându-i lui Pavel că a aflat că aceasta ar fi încercat să îl mituiască pe doctor pentru un rezultat pozitiv. Din nefericire, Pavel a crezut totul. „Poate să vină cu o mie de teste. Nu o să o cred”, i-a zis el lui Gabi.

După ce a ascultat pe la uși, Robi a surprins-o pe Alice cu o întrebare: „Mami, ce înseamnă că buni a semnat pentru divorțul tău?” Lui Alice i-a căzut cerul în cap atunci când a auzit. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 23 din 15 iunie 2023, reluare complet.

În timp ce era la operațiunea de a-l prinde pe Gianni, Petru a abandonat totul gândindu-se la Lia. La rândul ei, Liei nu îi reușea dansul pentru sportul publicitar, gândindu-se la ce i s-ar putea întâmpla lui Petru dacă flagrantul s-ar termina prost.

Serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 23 din 15 iunie 2023 online poate fi vizionat mai jos

Gianni a apărut la fața locului și i-a spus Nadiei că își dorește să o ajute, mințind-o că el s-a retras din afacerile familiei. Gianni l-a trădat pe Tavi, dezvăluind poliției planul lui cu transportul de droguri. El Capitan și Mike au fost prinși în flagrant și arestați.

Se pare că Alice și Gianni au avut o întâlnire înainte ca totul să se întâmple. Aceasta l-a avertizat că Petru are de gând să îi facă un flagrant. „Valoros. Ce vrei la schimb?”, a întrebat Gianni. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 23 din 15 iunie 2023, reluare complet.