Lia Sotia Sotului Meu Sez.1 Episodul 18 Complet 11 Mai 2023

lia sotia sotului meu serial romanesc online 2023 reluare integral
În serialul Lia: sotia sotului meu sezonul 1 episodul 18 din 11 mai 2023 in timp ce Robi se plimba singur pe stradă, un membru al clanului Rocca l-a văzut. „Nu vreau acasă, pentru că tata e un criminal”, i-a spus Robi, care a acceptat să se urce în mașina lui. Răzvan i-a făcut o vizită Liei pentru a convinge să accepte o ofertă unică de la agenție, însă din întâmplare i-a auzit pe Maria și Marcel în timp ce vorbeau despre faptul că aceasta ar fi însărcinată.

Petru o ia la rost și pe Emma, după ce acesta a fugit de acasă, în încercarea de a-și găsi tatăl. Emma i-a reproșat că nu vorbesc niciodată despre părinții lor. „Tata a omorât-o pe mama în bătaie, în fața noastră, eram mici”, i-a spus Petru, după care i-a oferit o poză cu mama lor, pe care o ținea în portofel.

Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 18 reluare 11 mai 2023

După ce a pierdut totul la poker, Pavel a încercat să ascundă situația, spunându-i lui Gabi că ar fi fost jefuit. „Nu-i spune lui Petru”, a rugat-o el. Petru a venit degrabă la clanul Rocca pentru Robi, acolo unde s-a întâlnit cu Pavel. Dându-și seama că e ceva în neregulă, Petru l-a întrebat pe fratele său ce căuta el acolo, de fapt. „Am pierdut la cărți”, a recunoscut Pavel.

După ce Răzvan i-a spus că Lia este însărcinată, Otilia le-a făcut o vizită Mariei și lui Marcel. „V-am rugat să nu îmi mai creați probleme! Nu știu cum faceți, trebuie să scăpați de sarcina asta”, le-a spus ea, răstindu-se la ei și spunându-le că acest lucru ar omorî-o pe Alice.

Petru a întrebat-o din nou pe Lia de ce îl evită. „Pentru că i-am promis lui Alice că o să stau departe de tine, în schimbul libertății tale. Are dreptate, nu putem să fim împreună”, i-a spus ea. Apelul lui Pavel le-a întrerupt discuția: „Petru, l-am găsit pe Robi. Era la Rocca, dar acum a fugit și de aici.” Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 18 din 11 mai 2023, reluare complet.

Serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 18 din 11 mai 2023 online poate fi vizionat mai jos

Petru a venit degrabă la clanul Rocca pentru a-l găsi Robi, acolo unde s-a întâlnit cu Pavel. Dându-și seama că e ceva în neregulă, Petru l-a întrebat pe fratele său ce căuta el acolo, de fapt. „Am pierdut la cărți”, a recunoscut Pavel, care a încercat să își recupereze măcar mașina.

După ce Răzvan i-a spus că Lia este însărcinată, Otilia le-a făcut o vizită Mariei și lui Marcel. „V-am rugat să nu îmi mai creați probleme! Nu știu cum faceți, trebuie să scăpați de sarcina asta”, le-a spus ea, răstindu-se la ei și spunându-le că acest lucru ar omorî-o pe Alice. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 18 din 11 mai 2023, reluare complet.