Lia – Sotia Sotului Meu – Sezonul 1 Episodul 14 din 13 Aprilie 2023

lia sotia sotului meu serial romanesc online 2023 reluare integral
În serialul Lia – Soția soțului meu sezonul 1 episodul 14 de pe 13 aprilie 2023, Petru vrea să știe de ce Lia nu i-a dat niciun mesaj timp de o lună cât a fost plecată la Monaco. Cei doi ajung să aibă o mică ceartă. Lia se întoarce de la Monaco. Petru se duce repede să o revadă. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 14 din 13 aprilie 2023, reluare complet.

Lia îi cere ajutorul lui Petru pentru a își reînoi buletinul. Petru este fericit că o poate ajuta. Tot episodul 14 al serialului Lia – Soția soțului meu sezonul 1, de pe 13 aprilie 2023, Lia vrea să iasă din situația dintre ea și Petru și îi spune soțului ei că nu îl mai iubește.

Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 14 reluare 13 aprilie 2023

Astfel, în fiecare joi, după difuzarea episoadelor „Lia – soția soțului meu”, telespectatorii au acces în culise, unde vor descoperi tot ce nu se vede în serial și vor afla tot ce nu știu despre actorii din distribuție și personaje, în episoadele „Lia – tot ce nu se vede”.

Dacă ar fi să dau un teaser mic despre Petru… este impulsiv, pătimaș, protector, este foarte chinuit de viață. Un luptător!”, dezvăluie Ștefan Floroaica, protagonistul serialului, care îl interpretează pe Petru Vornicu.

În primul episod din culisele „Lia – soția soțului meusezonul 1 episodul 14 online 13 aprilie 2023, telespectatorii au ocazia să vadă imagini exclusive de pe platourile de filmare. Actorii din distribuție mărturisesc că sunt emoționați cu privire la premiera din ianuarie, de la 20:30, la a1. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 14 din 13 aprilie 2023, reluare complet.

Pe parcursul primului sezon din „Lia – tot ce nu se vede”, fanii serialului vor vedea imagini exclusive de la filmările „Lia – soția soțului meu” și vor afla de la actori detalii și secrete din spatele camerelor.

Kira Hagi, în vârstă de 26 de ani, joacă în serialul „Lia – soția soțului meu” sezonul 1 episodul 14, care va apărea la a1 pe 13 aprilie. Într-un interviu exclusiv pentru Libertatea, fiica lui Gheorghe Hagi a povestit despre rolul pe care îl interpretează, despre pasiunea ei pentru actorie și pentru pictură. Spune că acestea două, în viziunea ei, „se îmbină”.

Serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 14 din 13 aprilie 2023 online poate fi vizionat mai jos

După succesul înregistrat cu cele patru sezoane ale serialului Adela, a1 a dat startul filmărilor pentru Lia, un nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem / Never let go, adaptarea fiind semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion.

Serialul care va putea fi urmărit în curând la a1 va aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole. Va fi oare puterea destinului suficientă pentru un final fericit? Aceasta este întrebarea care îşi va găsi răspunsul în curând la a1. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 14 din 13 aprilie 2023, reluare complet.