Lia: Sotia Sotului Meu Sez.1 Episodul 16 Integral 27 Aprilie

lia sotia sotului meu serial romanesc online 2023 reluare integral
În serialul Lia: Sotia sotului meu sezonul 1 episodul 16 integral 27 aprilie 2023, Lia este extrem de îngrijorată. ”Alice știe totul despre noi! Îmi este frică de ea”, i-a transmis aceasta lui Petru. Iată cum a reacționat acesta. Maria și Marcel nu vor să se mute din casă! “Nu așa ne-am înțeles. O să zburați de aici fără nimic!”, le-a transmis Otilia celor doi.

Robi, fiul lui Alice și al lui Petru, este de negăsit! Acesta a dispărut de la școală, după ce acesta a urcat într-o mașină necunoscută. Interlopul Roca îl împușcă pe Bobiță. ”Mi-ai pus zahăr în cafea?!”, a spus Roca, iar apoi a îndreptat arma spre Bobiță și a tras! Petru este extrem de îngrijorat după ce Alice a plecat cu Robin: ”Nu l-a iubit niciodată!”. În acest timp, Alice o jignea și amenința pe Lia: ”Nu poți să fii pentru Petru decât o amantă. Dacă nu dispari îi iau copilul!”.

Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 16 reluare 27 aprilie 2023

Gândindu-se la ce e mai rău, Petru a presupus că Robi a fost răpit de clanul Rocca. Otilia a profitat de situație pentru a o mustra pe Lia: „De când ai venit în casa asta, numai necazuri ne-ai adus!”

La circuit, Dana i-a refuzat avansurile lui Pavel și le-a informat și pe „spioanele” lui Gabi, Toni și Moni, că nu mai este nimic între ei.

După discuția avută cu Mira, Andi a profitat de situație pentru a scoate bani de la firma lui Petru, în numele ei, urmându-și planul. Atunci când a aflat, Mira a fost furioasă. „O să ne prindă!”, i-a strigat ea lui Andi. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 16 din 27 aprilie 2023, reluare complet.

Pe parcursul primului sezon din „Lia – tot ce nu se vede”, fanii serialului vor vedea imagini exclusive de la filmările „Emma nu a renunțat la planul de a-și găsi tatăl, astfel că a căutat indicii în biroul lui Petru. Pavel a surprins-o și a trimis-o acasă, însă Emma deja a apucat să facă rost de o adresă.

Serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 16 din 27 aprilie 2023 online poate fi vizionat mai jos

În timp ce Petru s-a dus degrabă la clanul Rocca, extrem de îngrijorat, Nela i-a dezvăluit Otiliei că a văzut-o pe Alice de dimineață luând câteva haine de-ale lui Robi într-un ghiozdan. Otilia și-a dat rapid seama că Alice este de fapt în spatele „răpirii” lui Robi și i-a cerut ajutorul lui Andi.

După ce Petru a plecat, Giani a dezvăluit că are și el o fiică, pe Carla, de care nu mai știe nimic. Supărat pe situație, dar și pe unul dintre ajutoarele sale, Giani l-a împușcat pe Bobiță, demonstrând, din nou, cât este de periculos. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 16 din 27 aprilie 2023, reluare complet.