Lia – Sotia Sotului Meu – Sezonul 1 Episodul 12 din 30 Martie 2023

lia sotia sotului meu serial romanesc online 2023 reluare integral
Noi tensiuni apar in Lia sotia sotului meu sezonul 1 episodul 12  live 30 martie 2023 între Lia și Petru, pe fondul unei situații pe care niciunul dintre ei nu o vedea venind. În tot acest timp, Răzvan are propriul plan de a o cuceri pe Alice, astfel că îi dezvăluie o informație neașteptată. Spre final, Lia ajunge să fie din nou victimă colaterală în tot planul de răzbunare al clanului Rocca. Nu rata episoadele 21 și 22 din Lia – Soția soția soțului meu!

În altă cameră, Otilia îl întreabă pe Petru ce vești a mai aflat cu privire la accident, după ce a ajuns și la urechile ei informația că cineva a umblat la frâne în mod intenționat. Petru a profitat de ocazie și a adus din nou în discuție faptul că își dorește să îi spună tot adevărul lui Alice. „Și până atunci ce? Îmi organizezi iar cine cu Alice? Nu mai insista cu treaba asta, ești penibilă”, i-a spus el, după cea mai recentă încercare a Otiliei de a-i apropia pe cei doi.

Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 12 online 30 martie 2023

Astfel, în fiecare joi, după difuzarea episoadelor „Lia – soția soțului meu”, telespectatorii au acces în culise, unde vor descoperi tot ce nu se vede în serial și vor afla tot ce nu știu despre actorii din distribuție și personaje, în episoadele „Lia – tot ce nu se vede”.

Dacă ar fi să dau un teaser mic despre Petru… este impulsiv, pătimaș, protector, este foarte chinuit de viață. Un luptător!”, dezvăluie Ștefan Floroaica, protagonistul serialului, care îl interpretează pe Petru Vornicu.

În primul episod din culisele „Lia – soția soțului meusezonul 1 episodul 12 online 30 martie 2023, telespectatorii au ocazia să vadă imagini exclusive de pe platourile de filmare. Actorii din distribuție mărturisesc că sunt emoționați cu privire la premiera din ianuarie, de la 20:30, la a1. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 12 din 30 martie 2023, integral.

Pe parcursul primului sezon din „Lia – tot ce nu se vede”, fanii serialului vor vedea imagini exclusive de la filmările „Lia – soția soțului meu” și vor afla de la actori detalii și secrete din spatele camerelor.

Serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 12 din 30 martie 2023 complet poate fi vizionat mai jos

După succesul înregistrat cu cele patru sezoane ale serialului Adela, a1 a dat startul filmărilor pentru Lia, un nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem / Never let go, adaptarea fiind semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion.

Serialul care va putea fi urmărit în curând la a1 va aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole. Va fi oare puterea destinului suficientă pentru un final fericit? Aceasta este întrebarea care îşi va găsi răspunsul în curând la a1. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 12 din 30 martie 2023, intreg.