Lia Sotia Sotului Meu Sezon 2 Episodul 8 din 19 Octombrie 2023

lia sotia sotului meu sezonul 2 reluari integrale

Alice a fost la cumpărături pentru haine de gravidă in episodul 8 sezonul 2 lia sotia sotului meu 19 octombrie 2023. Pavel intră, iar ea îi cere părerea despre hainele cumpărate. Acesta încearcă să poarte o discuție cu ea. Urmareste mai jos serialul romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 8 din 19 octombrie 2023, reluare complet.

El Capitan îi cere din nou Mariei să se țină de promisiune, mai ales acum că Gianni dă târcoale circuitului. Maria îi spune lui Marcel de vizita lui El Capitan și că aceasta vrea să-i spună lui Petru că Lia este fiica lui Gianni.

Lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 8 reluare 19 octombrie 2023

Pavel vrea să-i spună lui Petru adevărul despre calmantele luate de Robi, însă Otilia vrea să-l oprească. „Petru, știi bine că Alice e capabilă de așa ceva”, îi spune Pavel. Petru o strigă pe Alice pentru a-i cere socoteală.

Daniel se întâlnește cu Lia pentru a-i spune că lucrează pentru Interpol, iar Petru este într-o situație delicată. Lia îi spune că presupunerea sa despre Petru este departe de adevăr.

Petru încearcă să-l ia pe Robi cu el, dar Alice îl împiedică. Sunt întrerupți de Protecția copilului, care aude țipetele lui Alice. Tânăra și Petru încearcă să o convingă pe reprezentanta Protecției copilului că cearta nu a avut niciun motiv grav, ci este una obișnuită de familie. Urmariti mai jos un nou sezon din serialul romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 8 din 19 octombrie 2023, reluare complet.

Aceasta consideră că trebuie să consemneze cele întâmplate în raport. Alice îi vorbește despre perioada în care a stat în comă și despre cum sunt cu toții nevoiți să se readapteze la noua situație.

„Aici are tot ce-i trebuie”, îi spune Alice cu lacrimi în ochi. Femeia este de acord să nu consemneze în raport cearta la care a asistat, dar le spune că o să vină în vizită mult mai des. „Robi e prioritatea noastră”, o asigură Alice. Otilia o consideră vinovată pe Gabi pentru cele întâmplate. „Dacă-l pierd pe Robi o să fie numai și numai vina ta”, îi strigă aceasta lui Gabi. Pavel intervine și îi ia apărarea soției sale.

După plecarea asistentei sociale, Petru și Alice revin la discuția de dinainte. Lia îi întrerupe. Alice vrea să-i spună Liei ce s-a întâmplat între ea și Petru, însă bărbatul le întrerupe.

Serialul Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 8 din 19 octombrie 2023 online poate fi vizionat mai jos

Pavel se întâlnește cu Dana în curte, iar aceasta îi spune că a fost la doctor și vor avea un băiat. Daniel îi spune Mirei că Gianni are jumătate din circuitul lui Petru. Mira este sceptică în privința planului pus la cale de cei doi. Andi îi surprinde la restaurant și vrea să afle cine este Daniel. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 8 din 19 octombrie 2023, reluare complet.

Petru îi spune Liei că Alice l-a drogat pe Robi. Acesta vrea să îi ia custodia lui Alice, Robi fiind în pericol. Însă Otilia încearcă să-l convingă că fiul său nu este în pericol. Otilia îi spune lui Alice că totul s-a terminat, Petru fiind hotărât să-i ia copilul definitiv. Alice îi spune calmă că Petru o să se întoarcă acasă.

Lia îi cere lui Petru să-i explice ce voia să spună Alice. Aceasta vrea să știe ce s-a întâmpalt între ei doi. Însă nu mai au timp să-și continue discuția, deoarece El Capitan îi așteaptă acasă și vrea să le vorbească despre Gianni. Tocmai atunci intră și Gianni pe ușă, care îi spune lui Petru că este noul său partener.